کد خبر: ۴۷۲۷۲
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۷

استقرار یک هزار و 320 ناجی غریق در سواحل مازندران

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران از استقرار یک هزار و 320 ناجی غریق در داخل طرح‌های سالم‌سازی دریا و نقاط حادثه‌‌خیز سواحل استان خبر داد.

علی شادمان افزود: ارائه خدمات در 478 کیلومتر نوار ساحلی استان (در ساحل دریا و جنوب شبه جزیره میانکاله) از اول خرداد ماه جاری آغاز شده است.
وی بیان کرد: 93 ساماندهی دریا در سواحل استان مشغول ارائه خدمات به گردشگران و هموطنان هستند.
شادمان افزود: از مجموع طرح‌های ساماندهی دریای استان، 37 طرح در مالکیت شهرداری‌ها، 37 طرح در مالکیت وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی و 19 طرح در مالکیت اشخاص حقیقی قرار دارد.
دبیر ستاد ساماندهی طرح‌های دریایی مازندران،‌ نقاط حادثه‌خیز در سواحل استان را 210 منطقه اعلام و خاطرنشان کرد: 870 نفر از ناجیان غریق در این نقاط مستقر و مشغول خدمت‌رسانی هستند.
شادمان با اشاره به اینکه 450 نفر از ناجیان غریق درداخل طرح‌ها مستقر هستند، گفت: از هموطنان و گردشگران انتظار داریم برای حفظ جان خود و عزیزانشان به هشدارها و نکات ایمنی در سواحل توجه کنند و با عوامل انتظامی، امنیتی و ناجیان غریق همکاری کامل داشته باشند.