جانباز فعال در عرصه اقتصاد مطرح کرد
جای خالی دولت در حمایت از تولید ملی
جانباز فعال در عرصه اقتصاد مقاومتي گفت: با وجود نياز كشور به افزايش توليدات داخلي براي خودكفايي، دستگاههاي دولتي همكاري نميكنند.
مرتضي عرب، جانباز 25 درصد جنگ تحميلي در گفتوگو با پايگاه اطلاع رساني بسيج سازندگي با اشاره به انگيزه و شوق خود براي كمك به شكوفايي اقتصاد كشور گفت: سال گذشته با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري به همراه چند تن از دوستانمان تصميم به راهاندازي مزرعه پرورش اردك گرفتيم تا ضمن كسب درآمد، توليد داخلي را تقويت كنيم.
جانباز فعال اقتصاد مقاومتي اظهار داشت: با استفاده از سرمايه آورده خودمان و حمايت بسيج سازندگي از طريق دريافت وام اقتصاد مقاومتي توانستيم مزرعه پرورش اردك را در روستاي مباركآباد در استان قم راهاندازي كنيم و تا الان به لطف خدا 230 هزار اردك گوشتي را به بازار مصرف ارائه كردهايم و هم اينك در سالن پرورش اردك داراي 10 هزار جوجه اردك هستيم كه در حال رشد هستند. مزرعه پرورش اردك ما داراي 2 سالن 1000 متري است و جوجهها در اين سالنها نگهداري ميشوند.»
اين فعال اقتصاد مقاومتي خاطرنشان كرد: «در حال حاضر براي 3 نفر بطور مستقيم و براي چندين نفر ديگر بطور غير مستقيم اشتغالزايي كردهايم. 80 روز زمان مي برد تا جوجه اردك يك روزه به اردك گوشتي تبديل شود كه نزديك به 20 درصد آن سود خالص است. ما جوجه را 1700 تومان ميخريم و با قيمت 9 تا 11 هزار تومان در بازار عرضه ميكنيم. اگر جوانان بتوانند در اين زمينه فعاليت كنند حتما به سود قابل قبولي دست خواهند يافت. وي تصریح كرد: متاسفانه در مسير توليد كه بسيار هم مورد تاكيد رهبر عزيزمان بوده است دستگاههاي دولتي با ما همكاري نكردند و ما را دست تنها رها كردند و فرمانداري، بخشداري و حتي بخش دام و طيور وزارت جهاد كشاورزي هيچ كمكي به ما نكردند.
عرب با اشاره به واردات بيرويه گوشت مرغ خاطرنشان کرد: به نظر كارشناسان گوشت اردك بهترين جايگزين گوشت مرغ وارداتي است.
وي بيان كرد: «زمان جنگ با وجود سن كم با اعتقاد به ولايت و براي دفاع از دين و ناموس خود راهي جبهههاي نبرد حق عليه باطل شديم و با جان و دل دفاع كرديم. امروز شكل جنگ تغيير كرده و ما بايد در جنگ اقتصادي از خود دفاع كنيم و توليدات كشور را افزايش داده و به خودكفايي در همه زمينهها برسيم.»