kayhan.ir

کد خبر: ۴۵۹۸۲
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۶
مدیرکل تأمین تجهیزات سازمان بنادر خبر داد

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین شناور ایرانی جمع‌آوری آلودگی نفتی

مدیرکل تأمین و نگهداری تجهیزات سازمان بنادر اعلام کرد: بزرگ‌ترین شناور ایرانی جمع‌آوری آلودگی نفتی در خاورمیانه تا 10 روز آینده آب‌اندازی می‌شود.

عبدالکریم رزازان در جمع خبرنگاران گفت: این شناور توسط شرکت ایزوایکو و مشاور خارجی ساخته شد و نمونه آن در خاورمیانه وجود ندارد.
وی همچنین از امضای قرارداد ساخت 15 دستگاه ترانس‌تینر ایرانی برای فاز دوم بندر شهید رجایی خبر داد و اعلام کرد: همه شناورهای موردنیاز سازمان بنادر و دریانوردی در داخل کشور ساخته می‌شود که شامل شناورهای خدماتی، تجسس و نجات و راهنمابر است، در جزیره کیش هم شناورهای مسافری فعال است که پیش‌تر از خارج کشور تأمین می‌‌شد، اما اکنون شناور مسافری ما به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج‌فارس صادر می‌شود.
رزازان با تأکید بر توجه سازمان بنادر به تولید داخل و صنایع دریایی داخلی گفت: باتوجه به اهمیت توجه به ساخت داخل تلاش می‌کنیم در بخش صنایع دریایی توانمندی‌ها در این حوزه عملیاتی شود.
وی با تأکید بر ضرورت نگاه ویژه‌ای به تولید داخل افزود: دستاورد تولید داخل جلوگیری از خروج ارز و اشتغال‌زایی است.
مدیرکل تأمین و نگهداری تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی تأکید کرد: اگر توافقات هسته‌ای انجام شود، باید از تولید داخل حمایت بیشتری انجام شده و صادرات شناورهای ساخت داخل ارتقا یابد.
عبدالکریم رزازان با بیان این که ساخت برخی تجهیزات بندری بومی‌سازی شده است، ادامه داد: این موضوع سبب شد، توانمندی ویژه به وجود آید و اکنون ساخت جرثقیل‌های زرافه‌ای تا ظرفیت 60 تن که فناوری آن در دست چند کشور خارجی است، در ایران هم انجام می‌شود.
رزازان اضافه کرد: با توجه به چشم‌انداز آینده می‌توان تولیدات داخلی را افزایش داد و اقتصاد مقاومتی را در این عرصه به اثبات رساند.
وی با اشاره به ورود کشور به عرصه ساخت تجهیزات بندری گفت: اکنون بیش از 80 درصد تجهیزات بندری بومی‌سازی شده است و در کنار آن انتقال دانش فناوری وجود دارد.
به گزارش فارس، مدیرکل تأمین و نگهداری تجهیزات سازمان بنادر و دریانوردی همچنین گفت: پیشتر جرثقیل دروازه‌ای با چرخ‌های لاستیکی، ریلی و ریلی اتوماتیک برای تخلیه و بارگیری کالا و کانتینر در بندر 100 درصد از خارج وارد می‌شد، اما اکنون بومی‌سازی شده است.