انتقاد ملی پوش سابق از انتصابات جدید در فدراسیون وزنه برداری
ملی پوش اسبق تیم وزنه برداری کشورمان گفت:به غیراز چند کارشناسی که تاکنون در فدراسیون حکم گرفته اند و قابل احترام هستند از سایرین فقط استفاده ابزاری می شود.
شاهین نصیری نیا افزود: رییس فدراسیون بعد از روی کار آمدن اعلام کرد که فدراسیون را به صورت یک گلستان تحویل نفر بعدی می دهد ، این در حالی است اگر به سال های قبل برگردیم می بینیم درسال 1385 که علی مرادی ( رییس فعلی فدراسیون ) می خواست پست خود را به بهرام افشارزاده تحویل دهد ، فدراسیون در بدترین وضعیت به سر می برد که به افشارزاده تحویل داده شد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فدراسیون برای دادن پست به قهرمانان سرشناس تحقیق می کند یعنی از نظر فدراسیون کسانی که خاک خورده و تحصیلکرده وزنه برداری هستند نیاز به تحقیق دارند ولی برخی افراد که از خانواده وزنه برداری نیستند موقع پست گرفتن تحقیقی در مورد آنها انجام نشده است یعنی آنها نیاز به تحقیق ندارند.
وی ادامه داد: پست دبیر کلی کنفدراسیون وزنه برداری آسیا تنها به دلیل وجود مشکلات داخلی ،اختلاف با رییس فدراسیون وقت (حسین رضازاده) و نداشتن تعامل با فدراسیون بین المللی از دست رفت.
نصیری نیا به ماجرای دوپینگ 9 وزنه بردار تیم ملی در زمان سرمربیگری یوردان گئورگی ایوانف و ریاست مرادی در فدراسیون وزنه برداری اشاره کرد و گفت: ایوانف یک مربی خارجی بود و در آن زمان مردانگی کرد و برای آن که فدراسیون زیر سوال نرود همه چیز را به گردن گرفت.
وی ادامه داد : در همان زمان مسئولان فدراسیون با بی تدبیری قصد داشتند ایوانف را اخراج کنند و اکنون نیز رویه فدراسیون با مدیران جدید تغییر نکرده است و همان مسایل و حاشیه ها وجود دارد.
علی مرادی از سال 1373 تا 1385، به مدت 12 سال ریاست فدراسیون وزنه برداری را برعهده داشت .وی همچنین در هفتم اردیبهشت ماه امسال با کسب اکثریت آرا از مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنه برداری دوباره به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شده است.
منتقدان فدراسیون وزنه برداری در حالی این روزها به عملکرد و انتصابات فدراسیون انتقاد دارند که دبیر فدراسیون وزنه برداری اعتقاد دارد که این انتصابات به رغم برخی از نظرات، امتیاز دهی به افراد نیست و برخی انتقادات منصافانه نیست بلکه کم لطفی است. حسین مقامی در این خصوص گفت: هرکسی می تواند دیدگاه خودش را بیان کند و قابل احترام است اما هرشخصی که در راس کار قرار می گیرد سعی می کند کسانی را که کار بلد و معتمد هستند در کنار خود داشته باشد تا همسو با خودش حرکت کند.
وی اظهار داشت: نگاه رییس فدراسیون وزنه برداری در انتصابات استفاده از همه افراد در استانهای مختلف کشور در کمیته ها و کادر فنی است و این که بخواهد به افرادی که به او رای داده اند ،امتیاز بدهند، چنین نگاهی وجود ندارد و انتقادات در این زمینه نیز کم لطفی است.
وی در مورد انتقادات مربوط به خودش که به عنوان یک کشتی گیر، دبیر فدراسیون وزنه برداری شده است، گفت: افتخار می کنم که یک ورزشی هستم و خارج از بدنه ورزش نیستم، 14 سال ریاست وزنه برداری قزوین را برعهده داشتم و ضمن آن که سابقه مدیریت در برخی رشته ها و بخش های مختلف ورزشی را هم دارم.
مقامی ادامه داد: داور بین المللی وزنه برداری هستم و در هشت دوره رقابت های قهرمانی آسیا به عنوان داور و هیات اجرایی حضور داشتم.
وی با بیان این که بحث مدیریت ورزش با مربیگری تفاوت دارد، یادآور شد: نظرات افراد قابل احترام است و افراد در نظام اسلامی میتوانند نظرات خود را آزادانه مطرح کنند اما باید به حقوق افراد هم احترام بگذارند .من مورد حمایت همه هیات های استانی هستم و به بحث های حاشیه ای توجهی ندارم . همچنین تلاش می کنم وقت و انرژی خود را برای کار بگذارم.