kayhan.ir

کد خبر: ۴۵۷۷۴
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۶
سردار فدوی در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو:

به دلیل اقتدار ما امن‌ترین جغرافیای دنیا خلیج فارس و تنگه هرمز است

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه شناور تندرو با سرعت ۱۱۰ نات را تست کردیم، ‌گفت: هنگام تقابل آمریکا با ما در خلیج فارس و تنگه هرمز، آنها هستند که همیشه تمکین می‌کنند.


سردار علی فدوی در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو که صبح دیروز در سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار شد اظهار داشت: شناورهای تندروی غیرنظامی در دنیا بسیار زیاد است و ما شناورهای با سرعت 109 تا 110 نات را حفظ کردیم. در گذشته شناورهای نظامی تندور مجهز به موشک اژدر و توپ وجود نداشت و ما با اعتماد به نفس سلاح را بر روی شناور تندرو آوردیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: آزمایشگاه دریایی و حوضچه تفت نیروی دریایی سپاه در دانشگاه امام حسین در حال فعالیت است و می‌توانیم از این طریق شناورهای تندرو تا 120 نات را طراحی و تست کنیم. کاری که در گذشته مجبور بودیم در خارج انجام دهیم.
فدوی افزود: تنها کشوری که با شناور تندرو، آمریکایی‌ها را مجبور به اظهار ناتوانی کرده ایران است. آمریکایی‌ها افرادی مستکبر هستند و حاضر نیستند ضعف خود را اعتراف کنند مگر اینکه دیگر نتوانند آن را کنترل کنند. ناو هواپیمابر آمریکا توسط شناورهای تندروی سپاه غرق می‌شود لذا وقتی نمی‌توانند راه مقابله پیدا کنند؛ می‌گویند باید استراتژی دریایی خود را تغییر دهیم یا به جای باروت در ناوها از لیزر و الکترومغناطیس استفاده کنیم تا در اثر اصابت منفجر نشوند.
فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: آمریکایی‌ها در دریا منفعل هستند و هیچ موردی در خلیج فارس نیست که آخر آن همراه با تمکین آمریکایی‌ها نباشد و در همین 20 روز گذشته 3 الی 4 مورد مفصل داشتیم.
فدوی در بخشی از سخنانش اظهار داشت: در صحنه‌ای که قایق‌های تندروی ما در آن باشند آمریکایی‌ها منفعل و تمکین‌کننده هستند. البته آمریکا هم در حوزه شناورهای تندرو وارد شد و آنها را به خلیج فارس آورد اما یک عامل، محیط بر همه سیستم‌های شناور تندرو است که آمریکایی‌ها آن را ندارند و آن فردی است که روی شناور سوار می‌شود. لذا آنها باز هم استراتژی خود را تغییر دادند و به سمت شناورهای بدون سرنشین رفتند.
فدوی با بیان اینکه آمریکا به دنبال این است تا شناورهای تندرو را قبل از شلیک‌شان هدف قرار دهد اظهار داشت: آمریکا جنگنده‌های F15 و بالگردها و شناورهای خودش را برای مقابله با شناورهای تندروی ما تقویت کرده است اما باز هم توان مقابله با آن را ندارد.
وی با اشاره به دستاوردهای نیروی سپاه گفت: طبق برنامه پنج ساله پنجم تا پایان امسال می‌بایست به هدف‌گذاری تولید انبوه شناور تندروی نظامی با سرعت 80 نات برسیم. این سرعت وحشتناکی در نیروهای دریایی جهان است. لذا ما باید تلاش کنیم تا در چند ماه آینده  انبوه شناورهای تندرو با سرعت 80 نات و مجهز به موشک با برد 100 کیلومتر را داشته باشیم شناورهایی که هیچ کس نمی‌تواند آنرا بگیرد.
به گزارش فارس، فرمانده نیروی دریایی سپاه در حاشیه چهارمین همایش ملی قایق‌های تندرو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خلیج فارس ،‌تنگه هرمز و آبهای ایران در حال حاضر امن‌ترین جغرافیای دنیاست.
وی افزود: هم اکنون در این مناطق انواع مختلف شناورهای نظامی خارجی و چهل ناو رزمی و پشتیبانی آمریکا وجود دارند ولی مسلماً به تبع اقداماتی که نیروهای ما انجام می‌دهند امنیت در آنجا برقرار است. روزانه در خلیج فارس و تنگه هرمز شاهد رویارویی و یا در واقع کل کل و گفتگو بین ایران و شناورهای خارجی هستیم و همیشه آنها تمکین کننده هستند.
امروز قادریم تهدیدات را در دریا
به صورت مؤثر پاسخ دهیم
وزیر دفاع گفت: اگر تهدیدی متوجه کشورمان باشد تهدید دریایی است و ما امروز قادریم این تهدیدات را به صورت مؤثر پاسخ دهیم.
به گزارش فارس، سردار حسین دهقان در چهارمین همایش ملی شناورهای تندرو که دیروز برگزار شد، اظهار داشت: هم در فضای نبردهای کلاسیک و هم نبردهای نامتقارن و به طور کلی در بحث توان دفاعی قدرت دریایی و نیروی دریایی از جایگاه خاصی برخوردار است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: وقتی به تهدیدات نگاه می‌کنیم این گزاره را به سادگی می‌پذیریم که اگر تهدیدی برای جمهوری اسلامی ایران باشد در دریا خواهد بود و پاسخ آن را هم باید در دریا بدهیم.
وزیر دفاع افزود: ما هیچ کدام از کشورهای همسایه دریایی خود را تهدید دریایی نمی‌دانیم بلکه نیروهای خارجی حاضر در منطقه به خصوص آمریکایی‌ها برای ما تهدید تلقی می‌شوند.
وزیر دفاع تصریح کرد: امروز قادریم در دریا تهدید را به صورت مؤثر پاسخگو باشیم. از طرفی ما باید با یک نگاه تمام عیار بومی در توسعه ایده‌ها، اکتساب فناوری و طراحی و تولید محصولات حرکت کنیم. هیچ توسعه‌ای حاصل نمی‌شود مگر در سایه امنیت و امنیت هم در سایه توان و اقتدار متصور است.