تولید مخلوط چای سفید و سبز در آذربایجانغربی
عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی گفت: مخلوط چای سفید و سبز با فرمولاسیون منحصر به فرد برای نخستین بار در کشور در ارومیه تولید
عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی گفت: مخلوط چای سفید و سبز با فرمولاسیون منحصر به فرد برای نخستین بار در کشور در ارومیه تولید
شد.
بهنام حشمتیان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مخلوط چای سفید و سبز ترکیبی ارزشمند و حاوی آنتیاکسیدان فراوان در مقایسه با انواع دیگر چای است.
وی ادامه داد: ما در مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی برای نخستین بار در کشور خواص تلخ چای سبز را با گیاهی مخصوص گرفته و ترکیبی نوشیدنی از چای سبز و سفید را به دست آوردیم.
وی گفت: چای سفید گرانقیمتترین چای جهان است که از جوانههای شکوفا شده و کرکدار چای به دست میآید و عصاره اعجازآوری دارد.
وی اظهار کرد: چای سفید دارای خواص آنتیاکسیدانی بالایی است و چای سفید پنج برابر چای سبز و 25 برابر چای سیاه خواص آنتیاکسیدانی دارد.
وی اضافه کرد: چای سفید کافئین پائینی دارد و این از مزایای مهم این چای است.
وی ادامه داد: این چای برای بیماریهای قلبی و عروقی، سکتههای مغزی و قلبی شفابخش است.
عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: این چای اثر پیشگیریکننده در سرطان سینه و پروستات دارد و در کنترل بیماریهای پوستی نقش بسزایی دارد.
وی تقویت سیستم عصبی بدن، پیشگیری از آلزایمر، بهداشت دهان و دندان، حفظ کبد و سمزدایی آن، ضد پیری و جوانکنندگی، افزایش تراکم استخوان و حفظ طراوت پوست را از مزایای این چای عنوان کرد.
شد.
بهنام حشمتیان در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مخلوط چای سفید و سبز ترکیبی ارزشمند و حاوی آنتیاکسیدان فراوان در مقایسه با انواع دیگر چای است.
وی ادامه داد: ما در مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی برای نخستین بار در کشور خواص تلخ چای سبز را با گیاهی مخصوص گرفته و ترکیبی نوشیدنی از چای سبز و سفید را به دست آوردیم.
وی گفت: چای سفید گرانقیمتترین چای جهان است که از جوانههای شکوفا شده و کرکدار چای به دست میآید و عصاره اعجازآوری دارد.
وی اظهار کرد: چای سفید دارای خواص آنتیاکسیدانی بالایی است و چای سفید پنج برابر چای سبز و 25 برابر چای سیاه خواص آنتیاکسیدانی دارد.
وی اضافه کرد: چای سفید کافئین پائینی دارد و این از مزایای مهم این چای است.
وی ادامه داد: این چای برای بیماریهای قلبی و عروقی، سکتههای مغزی و قلبی شفابخش است.
عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات نوروفیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه گفت: این چای اثر پیشگیریکننده در سرطان سینه و پروستات دارد و در کنترل بیماریهای پوستی نقش بسزایی دارد.
وی تقویت سیستم عصبی بدن، پیشگیری از آلزایمر، بهداشت دهان و دندان، حفظ کبد و سمزدایی آن، ضد پیری و جوانکنندگی، افزایش تراکم استخوان و حفظ طراوت پوست را از مزایای این چای عنوان کرد.