کد خبر: ۴۵۰۳۵
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۶

30 درصد پروژه‌های سفر رئیس‌جمهوری به خراسان رضوی آماده بهره‌برداری است

مدیرکل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی گفت: بیش از 30 درصد پروژه های سفر رئیس‌جمهوری به این استان تکمیل و آماده بهره‌برداری است.


محسن کوهی افزود: این تعداد که 246 پروژه است با 3 هزار و 180 میلیارد ریال هزینه به زودی با حضور مسئولان کشوری به بهره برداری می‌رسد.
وی اظهار کرد: کل پروژه‌های سفر رئیس‌جمهوری به این استان 818 پروژه در قالب 131 مصوبه با اعتبار 7 هزار و 230 میلیارد ریال است.
کوهی گفت: از 131 مصوبه مزبور، 8 مورد آن ملی استانی شده و 123 مصوبه دیگر ملی است. وی ادامه داد: در سال گذشته 5 هزار و 510 میلیارد ریال در اجرای پروژه‌های سفر رئيس جمهوری به این استان هزینه شده است.
کوهی با بیان اینکه پروژه‌های انجام شده در این زمینه از نظر اعتباری 44 درصد و از نظر تعداد 30 درصد پروژه‌های سفر است، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده از ‍131 مصوبه سفر رئیس‌جمهوری 108 مصوبه باید تا پایان تیرماه امسال و 23 مصوبه دیگر تا پایان سال مالی 94 به انجام برسد.