kayhan.ir

کد خبر: ۴۳۴۶
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۶

نان تافتون سلامت شهروندان نیشابوری را به خطر می‌اندازد

کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور با هشدار نسبت به مصرف بالای نان تافتون گفت: این نان از چربی بالایی برخوردار است و سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد.
نیشابور- خبرنگارکیهان:
کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور با هشدار نسبت به مصرف بالای نان تافتون گفت: این نان از چربی بالایی برخوردار است و سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد.
لیلا شورورزی گفت: در یک چانه تافتون 300گرمی 150گرم آن روغن است که نیمی از آن معادل 900کیلو کالری انرژی حاصل از روغن آن است و 600کیلو کالری انرژی هیدرات کربن این غذاست یعنی در هر بار مصرف این تافتون به‌ همراه کمی پنیر یا ماست حدود 1800 تا 2000 کیلو کالری در یک وعده با چربی بسیار بالا به افراد می‌رسد.
وی افزود: مصرف تافتون‌هایی که به روش نیمه صنعتی در سطح شهر تولید می‌شود توسط شهروندان رو به افزایش است که با توجه به موارد ذکر شده سلامتی شهروندان را به مخاطره می‌اندازد.
این کارشناس تغذیه ادامه داد: استفاده از نان‌های کامل و دارای سبوس بدون روغن و حاوی سبزی‌هایی مانند انواع زیره، شوید، پیاز و سیب‌زمینی با رعایت مراحل تخمیر و حداقل نمک بهترین جایگزین برای تافتون‌های چرب و ناسالمی است که تولید و مصرف می‌شود.