کد خبر: ۴۱۶
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱

دستگيري عاملان اختلاس 33ميلياردي در چهار محال و بختياري

فرمانده انتظامي چهارمحال و بختياري، از کشف پرونده اختلاس 33 ميليارد ريالي در يکي از بانک‌هاي اين استان و دستگيري چهار متهم خبر داد.
فرمانده انتظامي چهارمحال و بختياري، از کشف پرونده اختلاس 33 ميليارد ريالي در يکي از بانک‌هاي اين استان و دستگيري چهار متهم خبر داد.
سرتيپ «اسرافيل جعفري» ديروز گفت: در پي کسب اطلاعاتي مبني بر اختلاس مالي در سه شعبه از يکي از بانک‌هاي چهارمحال‌وبختياري، موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جرائم اقتصادي پليس آگاهي استان قرار گرفت.
به گزارش ايرنا به نقل از پايگاه خبري پليس چهارمحال‌وبختياري، وي اضافه کرد: ماموران با تحقيقات اوليه، اطلاعات را بررسي و عاملان اختلاس را که چهار متهم بودند شناسايي و در عملياتي دستگير کردند.
فرمانده انتظامي استان چهارمحال‌وبختياري اظهار داشت: متهمان با جعل اسناد و اوراق بانکي 33 ميليارد ريال اختلاس و در مواردي نيز وام‌هاي غيرقانوني دريافت کرده‌اند.
جعفري همچنين با بيان اينکه در پرونده متهمان علاوه بر اختلاس جرائمي همچون تصرف غيرقانوني در وجوه دولتي، پولشويي و تباني نيز مشاهده مي‌شود، تصريح کرد: پس از تکميل تحقيقات، متهمان براي سير مراحل قانوني به مراجع قضايي معرفي شدند.