کد خبر: ۳۹۸۷۷
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹

کانون بحران آب در شرق اصفهان جدی است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان گفت: مسئولان باید کانون بحران آب شرق اصفهان را جدی بگیرند تا این شهر به اهواز دوم تبدیل نشود.

اصفهان- خبرنگار کیهان:

محمدحسین شاملی با بیان اینکه کانون‌های بحران فرسایش خاک به سمت مناطق غربی استان در حال پیشروی است با اظهار تأسف از عدم بارندگی و نوع بارش‌های پراکنده که موجب خشکسالی هیدرولوژیک شده گفت: بیابان‌زایی در استان‌های غربی و جنوبی به خصوص در استان اصفهان یکی از مشکلات منابع طبیعی است.
شاملی با بیان اینکه لازم است برای حل این مشکلات رویکردمان را تغییر دهیم افزود: باید در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام شود.
وی با اعلام اینکه یکی از مشکلات استان خشکسالی است که به شدت افزایش یافته گفت: متاسفانه بحران فرسایش خاک به سمت مناطق غربی استان به شدت توسعه یافته و علاوه بر مناطق شرق و شمال حتی این طوفان در مناطق ییلاقی به وضوح مشاهده می‌شود.
شاملی به موضوع پساب فاضلاب در شرق اصفهان اشاره کرد و گفت: کانون بحران شرق اصفهان یک تهدید برای این شهر است.