kayhan.ir

کد خبر: ۳۸۹۹۶
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۱

نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی فرآورده‌های غذایی ماندگار برگزار می‌شود

نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی (بدون مواد افزودنی) با حضور کارشناسان صنایع غذایی ایران و کشور‌های اتریش، هلند و دانمارک در مرکز همایش‌های بین‌المللی رازی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا ،این همایش فردا و پس فردا با هدف هدایت پتانسیل تحقیقاتی کشور به سمت حل مشکلات صنایع غذایی، بررسی روش‌های افزایش ماندگاری محصول در بخش‌های تهیه مواد اولیه و فرآوری و بسته بندی، بررسی تخصصی افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی کشور، شناسایی نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور، اشتراک دانش و تجارب متخصصان کارشناسان و مسئولان فنی صنایع غذایی برگزار می‌شود.
از دیگر اهداف برگزاری این همایش شناخت و ارزیابی آخرین دستاوردها و پیشرفت‌ها در حوزه افزایش ماندگاری تولیدات صنایع غذایی، معرفی جایگزین‌های طبیعی و تکنولوژی پیشرفته برای کاهش مصرف افزودنی‌ها و مواد نگهدارنده، معرفی روش‌های جدید آنالیز افزودنی‌های صنایع غذایی، ارایه توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی ارایه‌دهنده تجهیزات و خدمات در صنایع غذایی و زمینه‌سازی ایجاد و افزایش ظرفیت تولید فرآورده‌های غذایی با ماندگاری بالا مورد نیاز در کشور است.
سرفصل‌های علمی این همایش نیز شامل: مواد اولیه صنایع غذایی، تکنولوژی‌ها و روش‌های تولید، بسته بندی و نگهداری و پدافند غیرعامل در تولیدات صنایع غذایی و دیگر بخش‌های مربوطه با حضور مدیران ارشد حوزه سلامت و صنایع غذایی کشور، استادان، متخصصان و کارشناسان داخلی و خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.
طی برگزاری این همایش بیش از 20 سخنرانی داخلی و خارجی، پنج کارگاه و سمینار آموزشی، سه نشست علمی و میزگرد تخصصی و بیش از 140 مقاله منتخب به صورت سخنرانی و پوستر در پنج سالن به صورت همزمان ارایه خواهد شد.
همچنین مقالات برتر نخستین همایش روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی از سوی سازمان‌های بزرگ دولتی مورد تقدیر قرار خواهد گرفت و به آنها گواهینامه(ای اس‌پی‌ای ام) اتحادیه اروپا اعطا خواهد شد.
یادآور می‌شود: همزمان با برگزاری این همایش نمایشگاه تخصصی معرفی فرآورده‌های غذایی بدون افزودنی و روش‌های افزایش ماندگاری فرآورده‌های غذایی در سه بخش معرفی غذاهای آماده و دیگر فرآورده‌های غذایی ماندگار، ارایه‌دهندگان خدمات، تجهیزات و روش‌های تولید فرآورده‌های ماندگار و معرفی تکنولوژی‌های نوین بسته بندی ارتقاء‌دهنده ماندگاری برگزار خواهد شد.