برخورد پلیس با عاملان فروش و عرضه بازیهای رایانهای غیرمجاز
برخورد با افراد سودجو که منشأ ترویج، اشاعه و عرضه بازیهای رایانهای غیرمجاز هستند، در دستور کار پلیس امنیت عمومی ناجا است.
به گزارش ایرنا، جانشین رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی با اعلام این خبر افزود: استفاده از تکنولوژی در صنعت سرگرمی موجب شده تا تجارت با این صنعت پیوند خورده و اوقات فراغت در عصر حاضر به نحو دیگری سپری شود.
سردار محمود صادقی با اشاره به تعامل، الگودهی و آموزش به عنوان ویژگیهای بازیهای رایانهای، ایجاد اعتماد به نفس، بروز استعدادها و توانمندیهای کودکان، ارتقا خلاقیت در رفع مشکلات و شبیهسازی زندگی واقعی را از ویژگیهای بازی رایانهای خوب و مجاز و آسیبهای جسمانی از قبیل ضعف بینایی، مشکلات ستون فقرات، آرتروز در اثر استفاده بیش از حد، آسیبهای روانی و تربیتی نظیر منزوی شدن فرد، تنبلی ذهن، گسست عاطفی در فضای خانواده، افت اخلاقی و تحصیلی، رواج خشونت و... را از معایب بازیهای رایانهای برشمرد.
صادقی افزود: عدم نظارت و کنترل کافی بر محتوای بازیهای رایانهای و گیمنتها، افزایش استفاده از این بازیها و تاثیر منفی آن بر رفتار اجتماعی، از تهدیدات بازیهای رایانهای و آنلاین به شمار میآید که در صورت کنترل و هدایت میتوان این تهدیدات را به فرصت تبدیل کرد.
وی با اشاره به آمار 20 میلیونی کاربران بازیهای رایانهای در سنین مختلف و لزوم نظارت بیشتر در این حوزه گفت: وجود بازارهای زیرزمینی و عدم وجود بازار منسجم ارائه، تولید و توزیع در بین مصرفکنندگان، عدم توان رقابت تولیدکنندگان داخلی با محصولات خارجی، عدم تبلیغات مناسب برای ارائه محصولات داخلی و نیز نبود قوانین بازدارنده مناسب در برخورد با متخلفان از چالشهای موجود در بازار داخلی بازیهای رایانهای به شمار میآید.
صادقی با اشاره به درآمدزا بودن بازیهای رایانهای، گفت:متاسفانه بازیهای غیر رایانهای غیرمجاز در داخل کشور به وفور وجود دارند و از سویی در حوزه تولید بازیهای رایانهای مجاز و بومی نیز دچار عقبماندگی هستیم بنابراین ضروری است به این حوزه بیش از گذشته توجه شود.
وی درباره فروش بازیهای آنلاین در فضای مجازی گفت: قطعا با تدابیر فرمانده نیروی انتظامی در این حوزه بیشتر فعالیت میکنیم.
صادقی تاکید کرد: ارتقا سطح آگاهی و دانش پلیس در خصوص بازیهای رایانهای و اثرات آن به منظور کنترل و نظارت این حوزه امری ضروری است.