دلیل افت رکابزن طلایی ایران در اینچئون چه بود؟
کسب سهمیه المپیک در هالهای از ابهام
رکابزن طلایی ایران در مسابقات قهرمانی آسیا 2015 مطابق انتظارات ظاهر نشد و به مقام نهمی آسیا بسنده کرد در حد و اندازه قهرمان بازیهای آسیایی نبود.
پس از این که محمد دانشور در بازیهای آسیایی به مقام قهرمانی ماده کایرین رسید، انتظارها از او حداقل در سطح آسیا در حد همان قهرمانی بود اما بر خلاف آنچه که تصور میرفت دانشور چهار ماه پس از اینچئون در مسابقات قهرمانی آسیا 2015 عملکرد قابل توجیهی نداشت و به مقام نهمی آسیا اکتفا کرد.
با توجه به این که دانشور پیش از این رقابتها در سه کاپ جهانی مکزیک، لندن و کلمبیا شرکت کرده شاید گفته شود فشردگی مسابقات عامل این ناکامی باشد که البته این مساله هم چندان نمیتواند توجیه کننده باشد، زیرا رکابزنان مالزی و ژاپنی که قهرمان و نایب قهرمان آسیا شدند نیز به همراه دانشور در این کاپ جهانی حضور داشتند.اصغر خالقی، دبیر فدراسیون دوچرخهسواری درباره عملکرد دانشور، اظهار کرد: طی صحبتی که با چایچی ، مدیر تیمهای ملی داشتم او گفت که دانشور در دور اول میان دوچرخهسواران گیر کرد و چهارم شد. در شانس مجدد نیز در رده سوم قرار گرفت و در نهایت نهم شد. از طرفی ابوحیدری، مربیاش نیز میگوید که نمیتواند همیشه دانشور را در اوج نگه دارد اما مربیان رکابزن کشورها توانستهاند رکابزنان خود را در اوج نگه دارند و با وجود این که آنها نیز در کاپهای جهانی شرکت کرده بودند، اما در مسابقات قهرمانی سیا مدال گرفتند. البته این را هم بگویم که ابوحیدری ممنوع الخروج بود و نتوانست به مسابقات قهرمانی آسیا برود و دانشور مربی نداشت.وی ادامه داد: نتیجهای که دانشور کسب کرد قابل توجیه نیست و از نتیجهاش راضی نیستیم. فکر می کردیم در مسابقات قهرمانی آسیا بتواند امتیاز لازم را کسب کند و در ادامه راه با حضور در قهرمانی جهان و کاپهای جهانی دیگر سهمیه المپیک را بگیرد، اما با این شرایط گرفتن امتیاز برای کسب سهمیه المپیک را هم زیر سوال برد.
البته عملکرد رکابزنان دیگر ایران نیز چندان رضایتبخش نبود و با پایان رقابتهای پیست و برگشت تیم باید تجزیه و تحلیلی داشته باشیم. ما امسال حداقل نفرات و کسانی که 50 درصد احتمال کسب مدال را داشتند به مسابقات فرستادیم اما آنها نتوانستند خواستهها را برآورده کنند.