کد خبر: ۳۶۹۶۹
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۴

2 طلای تکواندوکاران ایرانی در تورنمنت بین‌المللی امارات

دومین روز از تورنمنت بین‌المللی امارات که از صبح پنجشنبه در سالن فجیره امارات آغاز شده بود، شب گذشته با کسب 3 مدال رنگارنگ دیگر توسط نمایندگان کشورمان به پایان رسید.



در حالی که قرار بود فینال وزن 74- کیلوگرم بین 2 نماینده ایران یعنی مسعود حجی‌زواره و علیرضا نصرآزادانی پیگیری شود اما حجی‌زواره به دلیل آسیب‌دیدگی از حضور در این پیکار انصراف داد و بدین ترتیب نصرآزادانی قهرمان شد و حجی‌زواره بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد.نصرآزادانی پیش از حضور در مرحله فینال برابر «جانی لانتین» از فنلاند (9-یک)، «یرزان ابیل» از قزاقستان (9-2) و «نورلان میرزایف» از قزاقستان (13- یک) به برتری رسیده بود و حجی‌زواره نیز «سعید استیو» از روسیه، «اناس اداربه» از امارات و «تئودور جورجیو» از بلغارستان را به ترتیب با نتایج 7 بر 4، 9 بر 8 و 15 بر 10 شکست داده بود.
بدین ترتیب با این 2 مدال ارزشمند، نصرآزادانی 10 امتیاز و مسعود حجی‌زواره 6 امتیاز را به سبد اندوخته‌های خود در رنکینگ المپیک اضافه کردند.در این وزن 17هوگوپوش به رقابت پرداختند. تا پایان دومین روز از رقابتهای تورنمنت امارات تیم ایران موفق به کسب 2 مدال طلا (عاشورزاده و نصرآزادانی)، 3 مدال نقره (مستعان، عبدالهی و حجی‌زواره) و یک مدال برنز (یعقوبی) شده است. امروز و در آخرین روز این مسابقات محمد باقری معتمد، بهنام اسبقی، مهدی خدابخشی، سجاد مردانی و مرتضی شیری به مصاف حریفانشان خواهند رفت.