معاون مرکز بهداشت استان: خوزستانیها نوشابه زیاد مصرف میکنند
معاون مرکز بهداشت خوزستان گفت: نزدیک به 35درصد خوزستانیها بیش از 3روز در هفته نوشابه مصرف میکنند که این مقدار مصرف بسیار خطرناک است.
اهواز- خبرنگار کیهان:
معاون مرکز بهداشت خوزستان گفت: نزدیک به 35درصد خوزستانیها بیش از 3روز در هفته نوشابه مصرف میکنند که این مقدار مصرف بسیار خطرناک است.
پژمان بختیارینیا در جمع خبرنگاران افزود: مرکز بهداشت خوزستان با فروشندگان نمک تصفیه نشده و غیر یددار و بدون تاریخ، تولید میکنند برخورد میکند. نمک باید دارای بستهبندی بهداشتی، حاوی ید و از گرما دور باشد تاریخ تولید آن نیز بیش از 6 ماه نباشد.
وی میزان مصرف نمک در خوزستان را بیش از حد استاندارد اعلام کرد و گفت: یک چهارم خوزستانیها هنگام ناهار نمکدان سرسفره میگذارند باید این عادت غلط گذاشتن نمکدان سر سفره اصلاح شود و از طعم دهندههای دیگری مانند سبزیها و لیموترش استفاده شود.بختیارینیا به مردم هشدار داد که از مصرف غذاهای کنسروی و آماده پرهیز کنند همچنین باید میزان مصرف فستفودها را به حداقل برسانند.وی 60درصد افراد بالای 35 تا 64سال در استان خوزستان را چاق و دارای اضافه وزن اعلام کرد و گفت: این افراد در معرض سکتههای قلبی، مغزی و سرطانها هستند.
بختیارینیا افزود: بیش از 57درصد خوزستانیها کالری مورد نیاز بدن خود را بسیار زیاد دریافت میکنند درحالی که مواد مغذی و مورد نیاز و املاح که باید به آن اهمیت دهند مصرف نمیکنند و فقط سیری سلولی یا سیری کاذب صورت میگیرد.
وی مصرف میوه و سبزی در استان خوزستان را از حد استاندارد و کشور کمتر دانست و افزود: نزدیک به 35درصد خوزستانیها بیش از سه روز در هفته نوشابه مصرف میکنند.
معاون مرکز بهداشت خوزستان گفت: نزدیک به 35درصد خوزستانیها بیش از 3روز در هفته نوشابه مصرف میکنند که این مقدار مصرف بسیار خطرناک است.
پژمان بختیارینیا در جمع خبرنگاران افزود: مرکز بهداشت خوزستان با فروشندگان نمک تصفیه نشده و غیر یددار و بدون تاریخ، تولید میکنند برخورد میکند. نمک باید دارای بستهبندی بهداشتی، حاوی ید و از گرما دور باشد تاریخ تولید آن نیز بیش از 6 ماه نباشد.
وی میزان مصرف نمک در خوزستان را بیش از حد استاندارد اعلام کرد و گفت: یک چهارم خوزستانیها هنگام ناهار نمکدان سرسفره میگذارند باید این عادت غلط گذاشتن نمکدان سر سفره اصلاح شود و از طعم دهندههای دیگری مانند سبزیها و لیموترش استفاده شود.بختیارینیا به مردم هشدار داد که از مصرف غذاهای کنسروی و آماده پرهیز کنند همچنین باید میزان مصرف فستفودها را به حداقل برسانند.وی 60درصد افراد بالای 35 تا 64سال در استان خوزستان را چاق و دارای اضافه وزن اعلام کرد و گفت: این افراد در معرض سکتههای قلبی، مغزی و سرطانها هستند.
بختیارینیا افزود: بیش از 57درصد خوزستانیها کالری مورد نیاز بدن خود را بسیار زیاد دریافت میکنند درحالی که مواد مغذی و مورد نیاز و املاح که باید به آن اهمیت دهند مصرف نمیکنند و فقط سیری سلولی یا سیری کاذب صورت میگیرد.
وی مصرف میوه و سبزی در استان خوزستان را از حد استاندارد و کشور کمتر دانست و افزود: نزدیک به 35درصد خوزستانیها بیش از سه روز در هفته نوشابه مصرف میکنند.