سنگ تمام دولت ترکیه برای تسخیر بازار پوشاک تهران
عضو اتحادیه پوشاک اظهار داشت: دولت ترکیه تمام هزینههای نمایشگاه پوشاک تهران، اعم از مکان و غرفهسازی را برای تولیدکننده ترک پرداخت کرده است اما متاسفانه وزارت صنعت تنها به ما هزینه تحمیل میکند..
سید محمدحسین سید شجاع در گفتوگو با نسیم با انتقاد از برگزاری نمایشگاه پوشاک ترکیه در کشور اظهار کرد: با نفس برگزاری نمایشگاه مشکلی نداریم، اما به نوع حمایت وزارت صنعت از تولیدکننده داخلی، نقد داریم.
وی افزود: اگر حمایت درستی از پوشاک داخلی صورت گیرد، شرایطی فراهم میشود که تولیدکننده داخلی ضعفهای خود را پیدا کند.
این عضو اتحادیه پوشاک در خصوص حضور در نمایشگاه بیان کرد: سال گذشته انتقادات زیادی را به نمایشگاه داشتیم ولی با این حال امسال در نمایشگاه شرکت کردیم، ولی به هیچ وجه راضی نیستیم.
سید شجاع با اشاره به حمایت دولت ترکیه از نمایشگاه پوشاک به نسیم خاطرنشان کرد: دولت ترکیه تمام هزینههای نمایشگاه اعم از مکان و غرفهسازی را برای تولیدکننده ترک پرداخت کرده است، اما متاسفانه وزارت صنعت تنها به ما هزینه تحمیل میکند. وی افزود: رویکرد وزارت صنعت پر شدن غرفهها و درآمدزایی است و برنامهای برای حمایت از صنعت پوشاک ندارد.
عضو اتحادیه صادرکنندگان پوشاک افزود: عدم حمایت وزارت صنعت از بخش پوشاک در شرایط رکورد، تولیدکننده داخلی را برای ارائه جنس بیکیفیت تشویق میکند.
سید شجاع با اشاره به قاچاق گسترده پوشاک خارجی نیز بیان کرد: عدم نظارت مسئولان به قاچاق گسترده پوشاک خارجی انجامیده است که با توجه به عدم پرداخت تعرفههای گمرکی شرایط قیمتی آنها را نسبت به پوشاک ایرانی بهتر میکند.
وی به تعدیل نیروی گسترده صنعت پوشاک اشاره کرد و گفت: با توجه به رکود و شرایط سخت تولید در کشور صنعت پوشاک کشور احتمالا سال آینده با 50 درصد تعدیل نیرو رو به رو خواهد بود.
عضو اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک با بیان اینکه «عدم رشد صنعت نساجی بر پوشاک اثرگذار است» تصریح کرد: نساجی کشور به هیچ وجه رشد نکرده است و همین مسئله پوشاک کشور را در تنگنای سختی قرار داده است.
سید شجاع به بیبرنامگی دولت در صادرات پوشاک اشاره کرد و گفت: دولت در صنعت پوشاک هیچ برنامهای ندارد به شکلی که صادرات پوشاک در حال حاضر صفر است و ما برای برگزاری یک نمایشگاه در کشور عراق هزینههای سنگینی را از جیب خودمان پرداخت کردیم.