کد خبر: ۳۳۷۸
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۰

آیت‌الله نوری‌ همدانی: انقلاب‌های مردمی منطقه به دلیل فقدان رهبر به انحراف کشیده شده است

حضرت آیت‌الله نوری همدانی فقدان رهبری آگاه و شجاع را یکی از مشکلات قیام‌های اسلامی منطقه دانست و تاکید کرد: متاسفانه به دلیل نبود رهبر خردمند، این قیام‌ها به انحراف کشیده شده است.

حضرت آیت‌الله نوری همدانی فقدان رهبری آگاه و شجاع را یکی از مشکلات قیام‌های اسلامی منطقه دانست و تاکید کرد: متاسفانه به دلیل نبود رهبر خردمند، این قیام‌ها به انحراف کشیده شده است.
به گزارش خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله حسین نوری ‌همدانی از مراجع تقلید در جمع مردم اسلامشهر در مصلای این شهرستان، مردم این منطقه را ولایی و انقلابی دانست و از مهمان‌نوازی آنان تقدیر کرد.
ایشان با تاکید بر اینکه مسلمانان برای حفظ عزت و اقتدار خود باید از جهت ابزار نظامی و روحیه جهادی در سطح بالایی باشند، یادآور شد: سلطه‌پذیری در دین مبین اسلام نهی شده است و مسلمانان باید همواره عزیز و قوی باشند.
 استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم اسلام، ولایت و مردم را سه رکن مهم نظام و حکومت اسلامی دانست و از بصیرت و حماسه‌آفرینی ملت در عرصه‌های مختلف دفاع از ارزش‌ها و نظام تجلیل کرد. حضرت آیت‌الله نوری ‌همدانی داشتن یک رهبر آگاه و شجاع را نیاز هر جامعه مسلمان ذکر و تصریح کرد: اگر نگاهی کوتاه به قیام‌های مردمی در کشورهای مختلف اسلامی بیندازیم متوجه می‌شویم که به دلیل فقدان رهبری شجاع و آگاه، این قیام‌ها به نتیجه مطلوب نرسیده است. این مرجع تقلید افزود: به یقین اگر این کشورها رهبری آگاه همچون حضرت امام و رهبر معظم انقلاب داشتند، وضعیت‌شان این‌گونه نبود و استکبار موفق نمی‌شد قیام‌شان را مصادره و منحرف کند.
لازم به ذکر است، حضرت آیت‌الله نوری همدانی در آستانه میلاد حضرت رسول(ص) و امام جعفر صادق(ع) سفری یک روزه به اسلامشهر داشت و صبح روز شنبه نیز در اجتماع بزرگ علما و ائمه جمعه و روحانیان شهرهای رباط کریم، اسلامشهر و ورامین سخنرانی کرد