ناپدید شدن 4 عضو یک خانواده در رودخانه شور گناوه
سرپرست معاونت عمرانی و برنامهریزی فرمانداری گناوه بوشهر گفت: چهار سرنشین یک خودرو در مسیر جاده قدیمی روستای جزیره به محمدی از توابع بخش ریگ بر اثر سقوط خودرو در رودخانه شور ناپدید شدند.
سرپرست معاونت عمرانی و برنامهریزی فرمانداری گناوه بوشهر گفت: چهار سرنشین یک خودرو در مسیر جاده قدیمی روستای جزیره به محمدی از توابع بخش ریگ بر اثر سقوط خودرو در رودخانه شور ناپدید شدند.
حمزه مسعودینیا که شامگاه یکشنبه در محل حادثه حضور داشت، در گفتوگو با ایرنا افزود: سرنشینان این خودرو که پنج نفر از یک خانواده بودند، قصد داشتند از این مسیر به بوشهر عزیمت کنند که به دلیل آشنا نبودن با این جاده در مسیر طغیان رودخانه شور گرفتار و خودرو آنان واژگون شد.
وی اظهار کرد: از پنج سرنشین این خودرو، یک نفر نجات یافت و مابقی ناپدید شدند.
مسعودی گفت: هم اینک تلاش برای پیدا کردن سرنشینان این خودرو در حال اجراست و نیروهای امداد و نجات جمعیت هلالاحمر گناوه و سپاه در تلاش برای یافتن ناپدید شدگان و نیز انتقال خودروی آنها به خشکی هستند.
حادثه در جوار جاده ساحلی گناوه به شیف و بوشهر به وقوع پیوسته است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر نیز گفت: جستوجو برای یافتن چهار عضو این خانواده ادامه دارد.عبدالکریم شعبانزاده افزود: اعضای این خانواده که در یک دستگاه خودرو سوار بودند، شامگاه یکشنبه از جزیره جنوبی بندر ریگ به سمت بوشهر در حرکت بودند که با انتخاب مسیر قدیم بین روستای جزیره جنوبی و روستای محمدی دچار حادثه شدند.
وی بیان کرد: این خودرو در طول مسیر در یک آبنما در محاصره آب قرار گرفت که پدر خانواده برای نجات خانوادهاش از خودرو خارج شد اما بر اثر شدت جریان آب کنترل خود را از دست داد و جریان آب او را با خود برد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر اظهار کرد: پس از اطلاع از این حادثه با هماهنگی مدیریت بحران شهرستان تیمهای امداد و نجات هلال احمر به منطقه اعزام و پدر خانواده را نجات دادند.
شعبانزاده بیان کرد: بامداد دوشنبه نیز نیروهای هلالاحمر خودرو یاد شده را پیدا کردند اما اثری از دیگر سرنشینان آن که همسر و سه فرزند این خانواده هستند، در خودرو نبود و هنوز اطلاعی از وضعیت آنها در دست نیست.
وی گفت: جستوجو برای یافتن چهار نفر ناپدید شده در رودخانه شور بندر ریگ ادامه دارد و پیگیر یک فروند بالگرد هستیم تا حادثهدیدگان را پیدا کنیم.
وی بیان کرد: قایق هلالاحمر نیز همچنان برای یافتن ناپدیدشدگان در منطقه در حال گشتزنی است.
بندر ریگ از توابع شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است.