کد خبر: ۳۳۲۶۷۳
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۹
آمریکا

سیاست ضدمهاجرتی و بازداشت کودکان و نوزادان

از زمان آغاز به ‌کار دولت ترامپ، شمار نوزادان و کودکان زیر سه سال در بازداشتگاه‌های اداره مهاجرت آمریکا ۱۰ برابر شده است.
به گزارش خبرگزاری میزان، از زمان روی کار آمدن دولت ترامپ، دست‌کم ۵۰۰ نوزاد و کودک نوپا بخشی از این دوران مهم را در بازداشت اداره مهاجرت و گمرک آمریکا (ICE) گذرانده‌اند.
براساس تجزیه و تحلیل جدید پروژه مارشال وMS NOW‌، گروهی از دانشگاهیان و وکلا که داده‌های مهاجرت فدرال را جمع‌آوری و به اشتراک می‌گذارند، اداره مهاجرت و گمرک آمریکا یا همان «آیس» به‌طور چشمگیری بازداشت کودکان ۳ سال و کمتر را افزایش داده و ۲۵ نفر از آنها را به‌طور متوسط روزانه بین ژانویه ۲۰۲۵ تا مارس امسال در بازداشت نگه داشته است.
این تعداد ۱۰ برابر بیشتر از ۱۲ ماه گذشته در دوران ریاست‌جمهوری جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا است.
والدینی که در بازداشتگاه آیس هستند، از شرایط غیراستانداردی که به‌طور معمول فرزندان خردسال‌شان را بیمار، منزوی و در رشد جسمی و فکری آنها دچار رکود می‌کند، شکایت دارند.
جدیدترین داده‌های موجود نشان می‌دهد که بسیاری از کودکان بسیار خردسال مدت زمان طولانی را در بازداشت گذرانده‌اند. بین دومین مراسم تحلیف ترامپ و مارس امسال، اداره مهاجرت و گمرک دست‌کم ۱۷۵ نوزاد و کودک نوپا را بیش از مدت زمان تعیین‌شده توسط دادگاه، یعنی ۲۰ روز، در بازداشت نگه داشته است.