کد خبر: ۳۳۱۷۶۷
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۴

نظر «پدرو آلمودووار» درباره وظیفه اخلاقی هنرمندان در برابر هیولاها

پدرو آلمودووار فیلمساز سرشناس اسپانیایی از هنرمندان خواست درباره بحران‌های پیش روی جامعه صحبت کنند و آن را وظیفه اخلاقی آنها در برابر «هیولاهایی» مانند دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل توصیف کرد.
آلمودووار در حالی در نشست خبری حاضر شد که سنجاق سینه «فلسطین آزاد» بر لباسش نصب شده بود. او در پاسخ به سؤالی درباره نگرانی‌ها پیرامون سانسور در آمریکا تحت دولت ترامپ و همچنین جنجال‌های اخیر پیرامون شبکه کانال+ فرانسه، گفت: اروپا نباید هرگز تسلیم ترامپ شود. این جمله بلافاصله با تشویق ممتد حاضران در نشست همراه شد.
آلمودووار پس از اکران فیلم تازه‌اش «کریسمس تلخ» در بخشی از اظهاراتش در جشنواره فیلم کن در فرانسه گفت: هر سازنده‌ای از پلتفرم کوچک خود و از جایگاهش باید با بیان آشکار سخن بگوید. سکوت و ترس نشانه‌های بدی هستند؛ نشانه تباهی دموکراسی. ترامپ باید بداند که توهمات و دیوانگی او حدی دارد و اروپا در مقابل سیاست‌های وی هرگز سر خم نمی‌کند.