کد خبر: ۳۳۱۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۱

کشف 184 تن کالای اساسی احتکاری در سراسر کشور

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان از کشف ۱۰۰ تن گندم و ۳۵ تن کود احتکار‌شده در شهرستان حميديه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ سیروس دریکوند اظهار داشت: با رصد فنی و اشراف اطلاعاتی پلیس اطلاعات شهرستان حميديه یک انبار که در آن اقلام اساسی احتکارشده را شناسایی کردند. مأموران پلیس پس از هماهنگی‌ قضائی در بازرسی‌های میدانی از انبار موصوف مقدار ۱۰۰ تن گندم و ۳۵ تن کود کشف کردند.
وی افزود: رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش کالاهای احتکار‌شده را حدود ۷۱میلیارد ریال برآورد کردند، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه احتکار کالا و یا تخلفات اقتصادی، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ و سامانه ۱۲۴ اطلاع‌رسانی کنند.
 کشف ۲۰ تن مواد غذایی احتکاری در بابل
فرمانده انتظامی شهرستان بابل نیز بیان داشت: در راستای مبارزه بی‌امان با اخلالگران نظام اقتصادی و مقابله با پدیده شوم احتکار کالاهای اساسی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل با اقدامات فنی و کار اطلاعاتی گسترده، موفق به شناسایی یک انبار نگهداری کالاهای اساسی در حاشیه شهر شدند.
سرهنگ قاسم عزیزی افزود: مأموران پس از هماهنگی قضائی و در بازرسی از محل موردنظر، مقدار ۲۰ تن انواع مواد غذایی را که به‌صورت غیرقانونی در این انبار احتکار شده بود، کشف که ارزش ریالی کالاهای مکشوفه براساس نظر کارشناسان، ۲۵۰میلیارد ریال برآورد شده است.
 کشف 15 تن کود شیمیایی احتکاری در تربت حیدریه
فرمانده انتظامی شهرستان تربت حیدریه نیز اظهار داشت: مأموران انتظامي بخش رخ این شهرستان با همراهی بازرسان اداره تعزیرات حکومتی، در بازدید از یک انبار ۱۵ تن و ۳۷۵ کیلوگرم کود شیمیایی احتکاری را کشف کردند.
وی افزود: ارزش محموله مکشوفه بنا به نظر کارشناسان ۲۰۰میلیارد ریال برآورد شده است. همچنین در این عملیات یک متخلف پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقام قضائی شد.
 کشف ۱۴ تن کالای اساسی احتکارشده در بیرجند
رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان‌جنوبی هم گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان موفق به شناسایی یک انبار محل دپوی کالای اساسی در شهرستان بیرجند شدند. مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی و در بازرسی از انبار مورد‌نظر، ۱۴ تن کالای اساسی شامل پنج تن روغن، چهار تن انواع حبوبات، یک تن چای و چهار تن آرد که به‌صورت احتکار نگهداری می‌شد را کشف کردند.
سرهنگ یدالله دهقان با اشاره به اینکه برابر نظر کارشناسان ارزش کالاهای کشف‌شده ۶۰میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: در این رابطه پرونده تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.