کد خبر: ۳۳۱۲۵۹
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲
وزیر آموزش‌و‌پرورش:

تمام مدارس دولتی بدون دریافت هزینه از دانش آموزان «هیئت امنایی» می‌شوند

وزیر آموزش‌و‌پرورش گفت: با هدف توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در محله، منطقه و استان‌ها برای ارتقاء و تقویت کیفیت آموزشی و تربیتی، همه مدارس کشور باید هیئت امنایی شوند.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، علیرضا کاظمی با اشاره به طرح کاهش تنوع مدارس اظهار داشت: سیاست آموزش‌و‌پرورش کاهش تنوع مدارس است و برای اجرای این طرح تاکنون جلسات خوبی برگزار شده و به جمع‌بندی نسبتاً خوبی رسیده‌ایم.
کاظمی افزود: اولین مدرسه‌ای که به معنای اختصاصی حذف خواهد شد، مدارس هیئت امنایی است، مدارس هیئت امنایی که در حال حاضر به معنای عام وجود دارد، فقط اسم‌شان مدارس هیئت امنایی است، از مردم پول دریافت می‌کنند و خدماتی ارائه 
نمی‌کنند.
وی ادامه داد: در راستای مردمی‌سازی و استفاده از ظرفیت عظیم شبکه مردمی که این تجربه را در نهضت توسعه انجام شده است، در هر مدرسه یک هیئت امنا تشکیل می‌شود تا از ظرفیت‌های محله، منطقه و استان برای پشتیبانی و کمک به مدارس استفاده شود.
وزیر آموزش‌و‌پرورش تاکید کرد: همه مدارس کشور دارای هیئت امنایی به معنی واقعی خواهند شد، یعنی ظرفیت‌های بیرون از مدرسه باید در خدمت مدرسه قرار گیرد و این موضوع هیچ تضاد و تعارضی با انجمن اولیا و مربیان ندارد، انجمن اولیا و مربیان ظرفیت تربیتی مدرسه است.
کاظمی گفت: همه مدارس کشور باید هیئت امنایی شوند و هدف ما از این کار توسعه عدالت آموزشی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در محله، منطقه و استان‌ها برای ارتقاء و تقویت کیفیت آموزشی و تربیتی مدارس است.
وی بیان داشت: هیچ مدرسه هیئت امنایی حق گرفتن پول از دانش‌آموزان را ندارد و حتما باید دانش‌آموزان در محدوده را بدون هیچ شرط و شروطی ثبت‌نام کنند.