کد خبر: ۳۳۰۸۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۲
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها:

فناوری‌های جدیدی داریم که آینده منطقه را به نفع جمهوری اسلامی رقم خواهد زد

آمریکایی‌ها در حقیقت دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند و در جنگی وارد شده‌اند که خروج آنها به آسانی نیست. آنها محاسباتی کرده بودند که با ترور قائد عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی بتوانند ساختار سیاسی و نظامی کشور را تغییر دهند و سرزمین و نفت ایران را متصرف شوند و در اختیار خودشان قرار دهند و منطقه غرب آسیا را کاملاً در کنترل عملیاتی خودشان قرار دهند.
اما واقعاً نسبت به کشور ما شناخت نداشتند. ساختار سیاسی ما مبتنی بر این نیست که اگر امام ما را شهید کردند همه‌چیز تمام شود. حضرت آقا در این 36 سال ساختار مردم‌سالاری دینی را چنان طراحی کردند که جمهوری اسلامی مساوی با ملت ایران است و همان‌طوری که فرمودند اگر اتفاقی رخ دهد خداوند این ملت را مبعوث خواهد کرد ملت ایران در حقیقت آمریکایی‌ها را دچار سرگردانی و سردرگمی کرد. 
دومین اشتباه محاسباتی آن‌ها در مورد ظرفیت‌های این کشور است. آنها ظرفیت‌های درونی این کشور را به طور کلی نشناخته و قدرت نیروهای مسلح ما را نمی‌دانستند و فکر می‌کردند تنها با چند عملیاتی که انجام می‌دهند دقیقاً آن مقصد اصلی‌شان که تغییر نظام است در کشور ما اتفاق می‌افتد. از سوی دیگر روی عوامل مزدور داخلی و گروهک‌های مسلح محاسباتی کرده بودند که باز هم دست برتر نیروهای مسلح مان آنها را خلع سلاح و منهدم کرد. این نشان‌دهنده این است که نیروهای مسلح ما این سناریوها را می‌دانستند و به‌خوبی برای مقابله با این سناریو برنامه‌ریزی کرده بودند. 
اتفاقاتی که در این زمینه افتاد بحث حاکمیت و مدیریت تنگه‌هرمز بود که این کار هم به‌خوبی و بدون هیچ مشکلی انجام شد و آمریکا با اثرات ژئوپلیتیکی سرزمین ایران مواجه شد و این اثرات به طور جدی راه رسیدن به اهدافشان رابست. چندین‌بار هم گفت که تنگه‌هرمز را باز می‌کند و چندین‌بار از همپیمان‌های خودش در سطح جهان کمک خواست و هیچ‌کس کمکی به او نکرد. این‌ها تا قبل از این جنگ تحمیلی در مقابل ما بودند. شما اگر جنگ تحمیلی 8ساله و 12روزه را نگاه کنید آنها در مقابل ما بودند‌، ولی در این‌جا دیدند که اگر وارد این میدان بشوند با شکست روبه‌رو می‌شوند چون قدرت جمهوری اسلامی را در روزهای ابتدای جنگ تحمیلی به خوبی دیدند. 
آمریکا در دنیا تنها ماند و تا الان پوشالی‌بودن قوی‌ترین ارتش دنیا به ادعای ترامپ قمارباز‌، برای دنیا اثبات شد حتی برای رقیبان جدی که آمریکایی‌ها در دنیا دارند دیده شد. امروز که نگاه می‌کنیم بعد از عملیات سرقتی که می‌خواستند در جنوب اصفهان نیرو پیدا کنند و مواد غنی‌شده را به سرقت ببرند و آنجا هم به امدادهای خداوند متعال ناکام ماندند و گرفتار شدند مثل آنچه که در صحرای طبس اتفاق افتاد. آنها هیچ برگ برنده‌ای نداشتند. در طی این مدت‌ها شاهد هستید که حداقل 8 نفر از سران کشورهای مختلف درخواست کردند که ایران آتش‌بس را بپذیرد این نشانه‌ای از ضعف آمریکا است که پیشنهاد آتش‌بس از سوی آنها بود و جمهوری اسلامی به هیچ عنوان درخواست آتش‌بس نداشت. آنها بودند که پیشقدم شدند. لشکرکشی زمینی هم که قرار بود در این رابطه انجام شود‌، انجام نشد. 
الان نه در زمان جنگ هستیم و نه زمان صلح، ولی آنچه که مسلم است اقتدار نیروهای مسلح ما، پایداری مردم در صحنه و داشتن رهبری هوشمند، عالم، دانا که به همه مسائلی که در منطقه هست اشراف دارد باعث شده است که ما حاکمیت پایداری داشته باشیم‌، تنگه هرمز را مدیریت کنیم. اگر چنانچه می‌خواستیم در شرایط عادی این کار را انجام دهیم امکان نداشت‌، ولی امروز این تحقق پیدا کرد. مهم‌ترین شاهراه اقتصادی دنیا و آبراه بین‌المللی که آنها در گذشته به راحتی از آن استفاده می‌کردند و این موقعیت ژئوپلیتیکی که به نفع ایران بود در اختیار آنها بود ولی امروز در تصرف جمهوری اسلامی
 است. 
کاری که آمریکایی‌ها در این اواخر انجام دادند از لحاظ نظامی هیچ‌گونه ارزشی ندارد.آنها ناوهای خودشان را دورتر از سرزمین آبی ما قرار داده‌اند. حالا محاصره دریایی کرده‌اند و حال آنکه محاصره دریایی هم اثری ندارد. جمهوری اسلامی تنها یک مسیر آبی ندارد ما با 15 کشور دنیا همسایه هستیم و راه‌های زیادی داریم و در 47 سال که تحریم کردند واقعاً چه اتفاقی افتاده است؟ این 47 سال دنبال این بودند که ما را به انزوا سیاسی بکشانند ولی هیچ اقدامی نتوانستند بکنند و به اهداف‌شان برسند. در این 47 سال مردم در مقابل همه مشکلات ایستادگی کردند. امروز هم مردم در میدان پای کار انقلاب و نظام ایستاده‌اند و این مردم با در صحنه بودن‌شان آینده خودشان را تعیین می‌کنند و پشتوانه‌ای محکم برای نیروهای مسلح هستند. 
تا این که بحث مذاکرات پیش آمد. در دور اول خواسته‌های نامعقول و زیاده‌خواهی‌هایی که آمریکایی‌ها داشتند که قابل‌قبول نبود.ما خطوط قرمزی داریم و این خطوط قرمز به عنوان شاخص‌های اصلی ما محسوب می‌شود. خو استه‌های آنها دربارهمسائل هسته‌ای ما، به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. مواد هسته‌ای که داریم در هر صورت جزو لاینفک حاکمیت و حقوق ملت ما است. بحث خود تنگه هرمز هم که آمریکا پیشنهادش این بود که با یکدیگر مدیریت کنیم کاملاً رد شد و تقریباً این مذاکرات به شکست رسید. 
 آنها آمدند محاصره دریایی کردند و به دنبال این بودند که در دور بعدی مذاکرات بگویند ما محاصره دریایی را برمی‌داریم و شما هم تنگه را آزاد کنید که مقام معظم رهبری گفتند که دور دومی وجود نخواهد داشت و کلاً لغو شد. 
آنها امروز در سطح منطقه هم جابه‌جایی تجهیزات و نیرو دارند که در رصد ما قراردارد. کشورهای منطقه هم هیچ اراده‌ای از خود ندارند و کلاً فضای سیاسی و جغرافیایی این کشورها در دست آمریکا است. اصلاً این کشورها هیچ اراده‌ای از خود ندارند و به عنوان سرزمین آمریکا شناخته می‌شوند. در زمان جنگ هم کلیه پایگاه‌های آمریکایی و نیروهای آمریکایی در بعضی از جاهایی که متعلق به آن کشور بود مخفی شدند. ولی آنجاها هم زده شد. در بحث جنگ منطقه‌ای دقیقاً ما داریم می‌بینیم که آمریکا قدرتش را از دست داده است. الان دولت سومالی اعلام می‌کند من تنگه باب‌المندب را بر روی رژیم صهیونیستی می‌بندم. همه کشور‌ها به پا خاسته‌اند. یا کشور اندونزی اعلام می‌کند که بر تنگه مالاکا عوارض می‌بندد. امروز تنگه در اختیار ما است‌، مسیر را ما تعیین می‌کنیم‌، مدیریت را ما انجام می‌دهیم‌، عوارض هم می‌گیریم و امنیت را برقرار می‌کنیم. اینکه می‌گوییم در آینده منطقه در مدیریت حاکمیت ایران خواهد بود یعنی خلیج‌فارس دیگر جایی برای ماندن نیروی‌های خارجی و فرامنطقه‌ای نخواهد بود. کشورهای منطقه هم بدانند آمریکایی‌ها در طی این مدت نتوانستند امنیت‌شان را برقرار کنند. آنها میلیاردها دلار هزینه کردند که امنیت‌شان توسط پایگاه‌های آمریکایی برقرار شود در حالی که خود پایگاه‌های آمریکایی باعث ناامنی برای آنها بود. 
آنچه مسلم است دست برتر نیروهای مسلح ما و مقاومت و تاب‌آوری مردم ما و حضورشان در میدان قدرت بالای ملی برای ما ایجاد کرد. 
نماینده مردم یزد- اشکذر- زارچ و ندوشن در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که ترامپ الان تهدید می‌کنند، حمله می‌کنم و بار دیگر می‌گوید جنگ را بردم و کاری ندارم ما با توجه به تجربه‌ای که از این شیطان داریم و می‌دانیم هر لحظه دوباره به ما حمله کرده و سردارها و فرماندهان ما را شهید می‌کند، نظر شما چیست اگر آمریکا همچنین حماقتی را بکند؟ گفت:
جابه‌جایی نیروها و تجهیزات آنها کاملاً رصد می‌شود. ما برای کل سناریوهایی که آمریکایی‌ها دارند طرح‌ریزی عملیاتی داریم. یعنی ممکن است دست به ترور و یا دست به عملیات موقتی بزند، زمینی هم بعید می‌دانم حمله کنند. آن زمان هم اعلام کردیم اگر می‌توانید زمینی حمله کنید‌، واقعاً آنها تاب و توان مقابله با نیروهای ما را ندارند، ممکن است دست به هر کاری بزند ولی ما آمادگی داریم. 
محمد صالح جوکار در پاسخ به این سؤال که اگر چنین اتفاقی بیفتد جنگ چگونه ادامه پیدا می‌کند؟ گفت:
در شرایط فعلی ما دست برتر را داریم. میدان در اختیار ما است. آمریکایی‌ها 1000 مایل دورتر از آب‌های ساحلی ما هستند و اگر بخواهند دست به خطای بزنند ما این آمادگی را داریم که با سناریویی که چیده‌اند ما هم پاسخگو باشیم و ضربات جدی‌تری را به دشمن وارد می‌کنیم. ما در حوزه پدافند و آفند تجهیزات خیلی بهتری داریم و اتفاقاً همه فناوری‌ها را در جنگ اول نیاورده‌ایم. فناوری‌های دیگری داریم که رو خواهیم کرد و یقیناً این را من نوید می‌دهم که آینده این کشور و آینده منطقه به نفع جمهوری اسلامی خواهد بود و هندسه سیاسی قدرت در منطقه غرب آسیا تغییر خواهد کرد. آمریکا توسط این ملت تحقیر شد و شکست خورد. الان به‌دنبال این است که اقدامی بکند و بعداً بگوید من پیروز شده‌ام در صورتی که دنیا می‌داند آمریکا پیروز نبوده و پیروز این جنگ ایران است و الان دست برتر را دارد و امروز حزب‌الله و انصار‌الله و حشد‌الشعبی عراق همه پای کار هستند و اگر بخواهد خطائی بکند این دفعه خواهد دید که این همبستگی امت اسلامی چگونه عمل خواهد کرد و پاسخ محکمی خواهد گرفت. 
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مورد به درازا کشیدن جنگ گفت: ما در حالت جنگ هستیم و صلح نکردیم و هر لحظه ممکن است حمله کنند. ما مگر در میز مذاکره نبودیم که جنگ را شروع کردند. اما باید هوشیار و بیدار باشیم. این هوشیاری امروز کامل کامل است. در صحنه خیابان هم شما وحدت را کامل می‌بینید. یعنی یکی از اقداماتی که آمریکایی‌ها و ترامپ احمق انجام داد این بود که دنبال جنگ روانی و اختلاف بود. اما از آن وحدتی که بین مسئولین کشور ایجاد شد و اینکه مردم ما به عنوان مهم‌ترین قدرت در میدان هستند، آمریکایی‌ها از همه اینها بی‌بهره هستند. در آستانه انتخاباتی که اینها دارند و دنبال این هستند در کنگره برنده بشوند اختلافات داخلی در آمریکا به‌شدت بروز پیدا کرده است. 
با نگاه کلان به اتفاقاتی که در منطقه غرب آسیا، در سطح بین‌الملل و داخل خود آمریکا افتاده است می‌بینیم که اینها به هیچ‌یک از اهداف‌شان دست پیدا نکردند و این دست خالی بودن است که دشمن را عصبانی می‌کند و می‌خواهد یک جایی دستش را پر بکند. لذا مردم ما با هوشیاری در صحنه بودند واقعاً امروز بایستی امت اسلامی ما‌، مسئولین ما و همه طیف‌های مختلف وحدت کلمه داشته باشند و آن هم در تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب است نه جلوتر و نه عقب‌تر، بلکه همراه با ایشان. امروز رهبر انقلاب با شجاعتی که دارند امور کشور را دنبال می‌کنند و هرجا که لازم باشد دارند تذکر می‌دهند و کارها دارد به خوبی انجام می‌شود و در این زمینه هیچ‌گونه مشکلی هم وجود ندارد.