کد خبر: ۳۳۰۸۲۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۴
محمود دولت‌‌آبادی:

باستان‌‌گرایان افراطی به بیگانه جرأت حمله دادند

نویسنده مشهور ایرانی خطاب به باستان‌ گرایان افراطی گفت: شما کار را به جایی رساندید که بیگانه جرأت کرد برای نابودی مملکت بیاید.
محمود دولت‌آبادی، نویسنده مشهور ایرانی در بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی با روزنامه شرق(14 اردیبهشت)، با بیان اینکه یک جریان کاذب افراطی در حال تزریق یک باستان‌گراییِ فهمیده‌نشده هستند، گفت: مدام به اعراب دشنام می‌دهند که آمدند پدر ما را درآوردند. شما خودتان پدر خودتان را درآوردید. 
وی با اشاره تلویحی به دعوت برخی جریانات از آمریکا برای حمله به ایران، افزود: کار را به جایی رسانده‌اند که ممکن است خارجی‌ها بیایند مملکت ما را نابود کنند و آیندگان ما ناسزا بگویند که خارجی‌ها آمدند نابود کردند. 
دولت‌آبادی با ذکر نمونه‌های مختلف از اقدامات پادشاهان در ایران باستان، این اقدامات را حماقت دانست و خطاب به باستان‌گرایان افراطی ادامه داد: شما خودتان را نابود می‌کنید، بعد به آن‌طرف دشنام می‌دهید؟!
به گزارش فارس، وی خاطرنشان کرد: الان هم وضعیت را در داخل به این‌جا رسانده‌اند و با دست خودشان دوستانی درست کرده‌اند که از لحاظ تاریخی دشمن‌اند. وقتی کسانی چنان قدرتی دارند که تمام ثروت مملکت را بقاپند و هورت بکشند، این یعنی دشمن ملت و مملکت‌.