هروی: کاراته پرچمدار ورزش ایران در بازیهای آسیایی خواهد بود
مدیر فنی تیمهای ملی کاراته گفت: در تلاشیم تا با موفقیت در مسابقات قهرمانی آسیا، به عنوان پرچمدار ورزش ایران در بازیهای آسیایی ناگویا نقشآفرینی کنیم.
سید شهرام هروی با بیان مطلب فوق افزود: بعد ار مسابقات قهرمانی کشور دو مرحله انتخابی درون اردویی را پشت سر گذاشتیم و پس از برگزاری رقابتهای روز دوشنبه، کادر فنی تیم ملی با بررسی عملکرد کاراتهکاها از مسابقات قهرمانی کشور گرفته تا هر سه دوره انتخابی، ترکیب تیم ملی را در هر دو بخش تیمی و انفرادی معرفی خواهد کرد. مدیر فنی تیمهای ملی کاراته ادامه داد: بزرگترین هدف ما موفقیت در بازیهای آسیایی ناگویا تعریف شده است. کاراته این توانایی را دارد که در تحلیل عملکردی جزو سه تیم اول کاروان اعزامی کشورمان به ژاپن باشد. البته معتقدم این پتانسیل وجود دارد که پرچمدار موفقیتهای کشور عزیزمان در این بازیهای پراهمیت باشیم.
هروی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با تواناییهایی که از هر دو تیم بانوان و آقایان سراغ دارم، میتوانیم در مسابقات قهرمانی آسیا در اندونزی بهترین عملکرد را داشته باشیم و در مجموع عنوان قهرمانی را کسب کنیم. چراغ اول را در قهرمانی آسیا روشن میکنیم و با قدرت در بازیهای آسیا ناگویا شرکت خواهیم کرد تا پرچمدار مدالآوری کاروان ورزش ایران باشیم.