kayhan.ir

کد خبر: ۳۳۰۱۹
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۶
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور:

استفاده از واکس روی مرکبات زیانبارنیست

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: استفاده از واکس در میوه‌هایی مثل سیب، تاثیری بر سلامت محصول نداشته و بی‌مشکل است.

«محمدعلی باغستانی» در گفت‌وگو با ایرنا در برازجان افزود: استفاده از واکس برای نگهداری بیشتر میوه‌هایی مثل سیب و مرکبات در انبار انجام می‌شود و وزارت بهداشت و درمان آن را تایید کرده است. وی بیان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی کشور، محصولات کشاورزی به صورت طبیعی واکس تولید می‌کنند که قابل خوردن است. باغستانی ادامه داد: در کشورهای دنیا برای افزایش طول دوره انبارداری و نگهداری محصول، از واکس استفاده می‌کنند. وی اظهار کرد: واکس‌ها بیشتر برای میوه‌های صادراتی با توجه به افزایش طول دوره انبارداری مورد استفاده قرار می‌‌گیرد ولی برای مصرف داخلی استفاده از آن ضرورتی ندارد. وی یادآور شد: طبق نمونه‌برداری‌هایی که وزارت بهداشت و درمان از میادین میوه و تره‌بار تهران انجام داده، مشکل خاصی در میوه‌هایی که از واکس استفاده کرده‌اند، وجود ندارد.
باغستانی اظهار کرد: استفاده از واکس روی مرکباتی که پوست آنها جدا می‌شود، نیز هیچ نگرانی ندارد.