کد خبر: ۳۲۹۹۸۹
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۴

سازمان ملل پست‌ترین و فاسدترین ارتش روی زمین را معرفی کرد: ارتش اسرائیل

گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر فلسطین اعلام کرد ارتش رژیم صهیونیستی «فاسدترین» و «منحط‌ترین» ارتش جهان است.
«فرانچسکا آلبانیز» در طول جنگ غزه به چهره‌ای برجسته تبدیل شد. او به عنوان گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های فلسطینی اشغال شده از سال 1967 بارها در سخنرانی‌ها و گزارش‌های رسمی خود رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن به خصوص آمریکا را به نسل‌کشی متهم کرد. وی هزینه این ایستادگی و آزادگی خود را نیز داده است. طی دو سال گذشته وی زیر شدیدترین فشارها و تحریم‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی قرار گرفته است. وی در اظهارات جدیدی بار دیگر به رژیم صهیونیستی حمله کرد. آلبانیز گفت: زندگی او آسان نیست، اما در مقایسه با زندگی فلسطینی‌های تحت رژیم آپارتاید اسرائیل که همچنان با نسل‌کشی و شکنجه رو‌به‌رو هستند، رنگ می‌بازد. به گزارش ایسنا، «فرانچسکا آلبانیز» اعلام کرد چه تحریم‌ها علیه او اعمال شوند و چه نشوند، او از ایستادگی برای عدالت دست برنخواهد داشت. وی ارتش اسرائیل را «فاسدترین و منحط‌ترین ارتش روی زمین» توصیف کرد و اظهار داشت که اقدامات آن از تمام خطوط قرمز عبور کرده و قوانین بین‌المللی را نقض کرده است. به گفته وی جنایات رژیم صهیونیستی به حدی بوده است که با اطمینان می‌توان گفت که ارتش اسرائیل منحط‌ترین ارتش دنیا است. این اظهارات آلبانیز در واکنش به ویدئویی منتشر شد که سوءاستفاده وحشیانه سربازان اسرائیلی از یک کودک فلسطینی را مستند می‌کرد. او در حساب رسمی خود نوشت: «من به اندازه کافی دیده‌ام که با اطمینان کامل بگویم: ارتش اسرائیل فاسدترین ارتش است» آلبانیز همچنین در مصاحبه اخیر خود با روزنامه بریتانیایی گاردین فاش کرد که اکنون زندگی‌اش در خطر است. 
آلبانیز چند روز پیش هم فاش کرد که در نتیجه اظهارات ضدصهیونیستی خود مورد تهدید قرار گرفته است. وی افزود که این تهدیدات از زمانی آغاز شده که گزارش خود را منتشر کرد که در آن رژیم صهیونیستی را به ارتکاب نسل‌کشی در غزه متهم کرده بود. وی در مصاحبه‌ای با روزنامه گاردین گفت که پس از متهم کردن رژیم صهیونیستی به ارتکاب نسل‌کشی، با تهدید به مرگ و احساس دائمی خطر مواجه شده است. 
افزایش احساسات ضدیهودی
از سوی دیگر همزمان با افزایش انتقادهای جهانی نسبت به نسل‌کشی مردم فلسطین در غزه، جنوب لبنان و حمله اخیر به خاک ایران، نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد، واکنش‌های منفی نسبت به یهودیان و سیاست‌های مرتبط با اسرائیل در سراسر جهان رو به افزایش است. به گزارش ایرنا تازه‌ترین گزارش جامع «آژانس یهود» در سال ۲۰۲۶ که دیروز در شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، حاکی از تصویری نگران‌کننده برای اسرائیلی‌ها از افزایش یهودستیزی و کاهش محسوس احساس امنیت در میان جوامع یهودی سراسر جهان است. این گزارش که بر پایه نظرسنجی مؤسسه بین‌المللی ایپسوس و با مشارکت ۱۴۲۸ پاسخ‌دهنده یهودی بزرگسال از نقاط مختلف جهان تهیه شده، نشان می‌دهد یهودستیزی در اروپا بیش از سایر مناطق، نمود داشته است. طبق داده‌های این نظرسنجی، ۴۳درصد از یهودیان اروپایی گفته‌اند خود یا اعضای خانواده‌شان در سال گذشته با واکنش‌های تند ضدیهودی رو‌به‌رو شده‌اند؛ رقمی که در آمریکای‌جنوبی و استرالیا ۳۵درصد، در آمریکای‌شمالی ۲۵درصد و در میان سایر اسرائیلی‌های دیاسپورا (خارج از اراضی اشغالی) بوده‌اند ۹درصد گزارش شده است. در همین حال، آلمان و اتریش بالاترین میزان مواجهه با یهودستیزی را ثبت کرده‌اند؛ به‌ طوری که ۵۹درصد از یهودیان مستقر در این دو کشور اروپایی گفته‌اند در سال گذشته با چنین مواردی برخورد داشته‌اند.