کد خبر: ۳۲۹۴۹۸
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۵
ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تأکید کرد:

تنگه هرمز را با ابتکار عمل مدیریت و آن را هوشمندانه کنترل می‌کنیم

ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در بیانیه‌ای تأکید کردند که با ابتکار عمل تنگه هرمز را مدیریت و هوشمندانه آن را کنترل می‌کنیم.
در بخشی از بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) که روز چهارشنبه(19 فروردین1405) پس از آتش‌بس منتشر شد، آمده است:
« فرزندان شجاع ملت در نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروها انتظامی، کارکنان صنایع دفاعی و رزمندگان دلاور بسیجی و عشایر با حمایت همه‌جانبه و حضور آگاهانه مردم در خیابان‌ها و میادین در طول ۴۰ روز دفاع و هجوم مقتدرانه و با صلابت با زیر ضرب بردن پایگاه‌ها، مراکز استقرار ارتش آمریکا در منطقه و ارتش رژیم کودک کش صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی و اماکن حیاتی، حساس و مهم نظامی، امنیتی، اقتصادی و دارایی‌های آنان، دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را ذلیل و تحقیر نمودند و با وارد نمودن خسارات و تلفات بسیار سنگین بر آنها، ثابت نمودند ایران مقتدر قادر است هر دشمنی و در هر سطحی را با قاطعیت و با صلابت سر جایش بنشاند و او را وادار به تسلیم و عقب‌نشینی نماید.
... مجددا اعلام می‌داریم:
با بی‌اعتمادی به دشمنان آمریکایی و صهیونیست، تمام تحرکات آنها را در منطقه زیر نظر داریم و در صورت اشتباه مجدد آنان، ویرانگرتر و کشنده‌تر از قبل با آنها برخورد خواهیم نمود.
با ابتکار عمل تنگه هرمز را مدیریت و هوشمندانه آن را کنترل می‌کنیم. برای چندمین بار می‌گوییم ما تهدیدی برای کشورهای منطقه نیستیم و نخواهیم بود و توصیه می‌کنیم دولت‌ها و ملت‌های مسلمان به ایران اسلامی اعتماد کنند و برای اخراج ناامن‌کننده اصلی منطقه و جهان، ارتش آمریکا تلاش و همکاری کنند.»