جانشین فرماندهی حفاظت سپاه:
دشمنان از عملیات هواپیماربایی کاملا مایوس شدهاند
جانشین فرماندهی حفاظت سپاه تاکید کرد: دشمن دیگر میل به هواپیماربایی ندارد و میداند که در این عرصه موفق نخواهد شد.
سردار محمدحسن کاظمی جانشین فرماندهی حفاظت سپاه در نشست خبری که به منظور گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی برگزار شد، اظهار داشت: تا سال ۸۹ صدوسی مورد هواپیماربایی داشتیم که ۲۶مورد آن در هوا رخ داد. در ۱۳ مورد از این ۲۶ مورد درگیری منجر به تیراندازی و کشتن مهاجم داشتیم. وی ادامه داد: در آن زمان نخست وزیر وقت درخواست کرده بود که سپاه از فرودگاه برود، اما سپاه ماند و مسئول حفاظت از هواپیماها شد.
جانشین فرماندهی حفاظت سپاه همچنین از تدوین و تنظیم برنامه ملی صنعت هوانوردی و ارسال آن به شورای عالی امنیت ملی خبر داد.
سردار کاظمی افزود: اینگونه نیست که سپاه وارد هر عرصه ای میشود برایش فرش قرمز پهن کنند. ورود به برخی عرصهها آسان نیست، مخصوصا عرصههایی که تنشزا است. اما با این حال سپاه به عرصه حفاظت هواپیمایی وارد شد و دستاوردهای ارزشمندی را کسب کرد. ورود سپاه به این عرصه در همان اوایل با مخالفتهایی همراه شد و حتی برخی تهدید کردند که اگر سپاه وارد شود اعتصاب میکنیم.
«با تاکید و فرمان امام و پس از ۵ هواپیماربایی وارد عمل شدیم و موفقیتهایی را کسب کردیم مجموعه اقدامات ما از دشمن سلب اراده تهاجم کرده است و دشمن دیگر میل به هواپیماربایی ندارد و میداند که در این عرصه موفق نخواهد شد. به همین خاطر سراغ عرصههای دیگر رفتند مثل ترور دانشمندان هستهای که به لطف خدا در این عرصه هم نتوانستند به اقدامات خرابکارانه خود ادامه دهند.»
وی با تاکید بر اینکه سپاه در عرصه حفاظت هواپیمایی از هیچ کجا الگو نگرفته است، گفت: امروز تا مقطع دکتری دوره امنیت پرواز را به صورت آکادمیک برگزار میکنیم. ما استانهای قرمزی داریم که علاوه بر انجام اقدامات یکپارچه اقدامات ویژه را نیز برای آن استانها انجام میدهیم. از سال ۸۹ به بعد هیچ مورد هواپیماربایی نداشتهایم و آخرین آن در سال ۸۹ و پرواز سوریه بود که خنثی شد.
به گزارش تسنیم، جانشین فرماندهی حفاظت سپاه در پاسخ به این سوال که آیا در فتنه ۸۸ اقدامات خرابکارانه در ربایش هواپیما افزایش یافت گفت خیر افزایش نداشته اما ما منتظر بودیم که اگر دشمن با سوء استفاده از وضعیت فتنهها را گسترش دهد وارد عمل شویم و جلویش را بگیریم.