کد خبر: ۳۲۸۸۷۵
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:

بنزین به اندازه کافی ذخیره شده است

سرويس اقتصادي -
باوجود اينکه تعدادی از انبارهای نفت در استان‌های تهران و البرز مورد حمله موشکی قرار گرفتند اما به گفته مسئولان، بنزین به‌اندازه کافی در انبارهای نفتی ذخیره شده است.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه شنبه ۱۶ اسفند تعدادی از انبارهای نفت در استان‌های تهران و البرز مورد حمله موشکی قرار گرفتند اما بلافاصله تامین سوخت استان‌های تهران و البرز به صورت پایدار از سایر مبادی صورت گرفت و در روزهاي آينده هم مشکلي از بابت تامين بنزين وجود ندارد.
در اطلاعیه روابط عمومي شرکت ملي پالایش و پخش فرآورده‌های در اين خصوص آمده است: به استحضار هموطنان عزیز می‌رساند پیرو حمله دشمن صهیونی-آمریکایی به زیرساخت انرژی کشور، در شامگاه شنبه تعدادی از انبارهای نفت در استان‌های تهران و البرز مورد حمله موشکی قرار گرفتند و در حال حاضر تیم‌های آتش‌نشانی مشغول مهار و اطفای حریق هستند.
مزید استحضار هم‌میهنان عزیز، پیش از این تمهید لازم به منظور حداقل‌سازی ذخیره فرآورده صورت گرفته بود و در حال حاضر تامین سوخت استان‌های تهران و البرز نیز به صورت پایدار از سایر مبادی در حال انجام است.
«کرامت ویس‌کرمی» مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور هم در اين زمينه گفت: بنزین به‌اندازه کافی در انبارهای نفتی ذخیره شده است.
وی افزود: شامگاه شنبه چهار واحد از تأسیسات ذخیره‌سازی نفتی و یک مرکز نقل و انتقال فرآورده‌های نفتی در تهران و البرز مورد حمله هواپیماهای دشمن قرار گرفت. در این حادثه چهار نفر از رانندگان نفتکش تأسیسات به شهادت رسیدند.
ویس‌کرمی گفت: مردم به شایعات توجه نکنند و هموطنان فقط زمانی که نیاز فوری دارند به جایگاه‌ها بروند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کشور اضافه کرد: برای تأمین بنزین استان‌های تهران و کرج تمهیدات لازم را اندیشیده بودیم، تأمین بنزین در حال انجام است و بنزین به‌قدر کافی در انبارهای نفت ذخیره شده است.
به‌گفته وی، اولویت سوخت‌گیری با خودروهای امدادی و آمبولانس‌ها و خودروهای حامل کالاهای اساسی مردم است.
ویس کرمی همچنین گفت: مردم از ایجاد صف در جلوی پمپ بنزین‌ها به شدت خودداری کنند و در صورتی که خودروهای امدادی و آمبولانس مراجعه می‌کنند بلافاصله برای سوختگیری به آنها نوبت بدهند. 
مدیرعامل شرکت فرش فرآورده‌های نفتی همچنین گفت خودروهایی که دو گانه سوز هستند به هیچ وجه برای بنزین مراجعه نکنند، بلکه باید به جایگاههای سی‌ان‌جی برای دریافت گاز مراجعه کنند.
بی‌بنزینی نخواهیم داشت
«رضا نواز» سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت هم در یک گفت‌و‌گوی تلویزیونی اظهار کرد: در دو استان تهران و البرز چیزی به نام بی‌بنزینی نخواهیم داشت و از استان‌های مختلف در زمینه سوخت کمک‌رسانی انجام می‌شود. لازم است مردم صبوری کنند و آنهائی که واقعا نیاز به بنزین و سوخت دارند به جایگاه‌های سوخت مراجعه کنند
به گفته وي، ما از زمان آغاز حمله رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکا به کشورمان با تلاش تمام فعالین حوزه کمبودی نداشته ایم. 
سخنگوی صنف جایگاه داران سوخت، افزود: مسئله‌ای که مطرح است این بوده که تدابیر لازم برای سناریوهای مختلف اندیشیده شده است.
نواز تاکید کرد: درخواست ما از مردم این است که حتما در مراجعه به جایگاه‌های سوخت کارت سوخت شخصی را به همراه داشته باشند و از آن استفاده کنند. این امر اولویت اول ارائه سوخت به شهروندان است و کارت‌های اضطرار برای موارد اضطراری است. نکته بعد اينکه مردم صبوری کنند و آنهائی که واقعا نیاز به بنزین و سوخت دارند به جایگاه‌های سوخت مراجعه کنند و اطمینان را داشته باشند که حتما توزیع سوخت ادامه خواهد داشت.
کاهش موقت سهمیه سوختگیری
به گزارش خبرگزاری فارس؛ «علیرضا معتمدیان» استاندار تهران هم در گفت‌وگو با شبکه خبر گفت: در پی حمله متجاوزان آمریکایی صهیونی به چند نقطه از انبارهای نفت در تهران و استان البرز، روند سوختگیری در استان تهران با محدودیت‌هایی مواجه شده و سهمیه هر بار سوختگیری با کارت شخصی از ۳۰ لیتر به ۲۰ لیتر کاهش یافته است. 
همچنین «احسان جان محمدی» رئیس هیئت‌مدیره انجمن جایگاه‌های سی‌ان‌جی کشور هم خبر داد: با توجه به محدودیت ایجاد شده در سوخت رسانی با بنزین، تمام جایگاه‌های سی‌ان‌جی استان تهران و البرز، برای سوختگیری به صورت
۲۴ ساعته فعالیت می‌کنند.
خدمات آب و برق 
تعطیلی‌پذیر نیست
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، «عباس علی آبادی» وزير نيرو هم با تأکید بر تداوم بی‌وقفه خدمات حیاتی آب و برق در کشور اعلام کرد: کارکنان و متخصصان این صنعت حتی در شرایط حملات و بحران نیز در محل خدمت حاضر هستند و در صورت بروز هرگونه حادثه، قطعی‌های احتمالی را در کوتاه‌ترین زمان برطرف می‌کنند تا روند تامین این خدمات برای مردم بدون اختلال ادامه یابد.
وزیر نیرو با بيان اینکه خدمات آب و برق تعطیلی‌پذیر نیست، گفت: در طول دوره تجاوز و حملات دشمن، کارکنان و متخصصان صنعت آب و برق با تلاش بی‌وقفه هرگونه قطعی ناشی از حوادث را سریعا رفع می‌کنند تا ارائه این خدمات در دسترس مردم باشد.