کد خبر: ۳۲۸۷۶۰
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷
هفته بیست‌وسوم لیگ برتر فوتبال ایران

استقلال به صدر جدول بازگشت

تیم استقلال جمعه در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر برابر فجر سپاسی پیروز شد و به صدر جدول این رقابت‌ها صعود کرد.
در ادامه دیدارهای هفته بیست‌وسوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور روز جمعه چهار بازی برگزار شد. در مهم‌ترین بازی جمعه استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان فجرسپاسی شیراز بود و در نهایت با نتیجه 2 بر یک پیروز شد. سعید سحرخیزان در دقیقه 22 استقلال را پیش انداخت، اما اشتباه آنتونیو آدان باعث شد مهدی شریفی در دقیقه 1+45 گل تساوی را برای فجر به ثمر برساند. در نیمه دوم، ارسال دقیق صالح حردانی به روزبه چشمی رسید و این بازیکن در دقیقه 81 گل دوم و برتری آبی‌پوشان را وارد دروازه فجر کرد. استقلال که برای نخستین بار در این فصل با هدایت سهراب بختیاری‌زاده به میدان رفت، در غیاب پنج بازیکنش که به دلیل مسئله انضباطی از فهرست تیم کنار گذاشته شده بودند، توانست سه امتیازی حساس را بگیرد و با 41 امتیاز در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر ایستاد. شاگردان پیروز قربانی هم که بازی رفت را با نتیجه 3 بر صفر واگذار کرده بودند، با 30 امتیاز در جایگاه هشتم جدول ایستادند. 
شکست خیبر، پیروزی فولاد
در دیگر بازی خیبر خرم‌آباد در خانه مقابل چادرملوی اردکان با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد.‌ هادی حبیبی‌نژاد (7 و 79- پنالتی) برای چادرملو در این بازی گلزنی کرد. در قزوین هم تیم شمس‌آذر برابر فولاد با نتیجه دو بر صفر مغلوب شد. احسان محروقی (30 و 10+90) زننده گل‌های فولاد بود.
در تهران هم جدال تیم‌های پیکان و سپاهان با تساوی صفر- صفر به پایان رسید. 
با نتایجی که روز جمعه رقم خورد چادرملو که برای سومین هفته متوالی به برتری رسید، امتیازات خود را به عدد 35 رساند و جای پرسپولیس را در رتبه پنجم جدول گرفت. خیبر نیز با 29 امتیاز، به جایگاه نهم سقوط کرد. فولاد هم در ادامه نتایج درخشان خود با هدایت حمید مطهری، انتقام شکست از شمس‌آذر را گرفت و با 31 امتیاز، تا رده هفتم جدول بالا آمد. شمس‌آذر نیز با 22 امتیاز در رده سیزدهم جدول ماند.
سپاهان که به لطف غلبه بر پیکان می‌توانست به صدر جدول صعود کند، دو امتیاز حساس را در تهران از دست داد و با 39 امتیاز، تا قبل از پایان دیدار استقلال- فجر سپاسی در رتبه دوم ایستاده است. پیکان نیز با 24 امتیاز، در جایگاه دوازدهم جدول مسابقات ماندنی شد.
 لغو بازی‌های لیگ تا اطلاع ثانوی
قرار بود در ادامه دیدارهای باقیمانده از هفته بیست‌وسوم لیگ دیروز و امروز سه بازی (مس رفسنجان با آلومینیوم اراک، ذوب‌آهن اصفهان با پرسپولیس و استقلال خوزستان با ملوان بندر انزلی) برگزار شود که بنا بر اعلام فدراسیون فوتبال تمامی این دیدارها تا اطلاع ثانوی لغو شد.