کد خبر: ۳۲۸۷۳۱
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸

آرمسترانگ: جنگ به خاطر اسرائیل فاجعه‌ای برای آمریکاست



اقتصاددان برجسته آمریکایی تاکید کرد جنگ با ایران نه برای امنیت آمریکا، بلکه برای منافع اسرائیل طراحی شده اما برای آمریکا فاجعه‌بار خواهد بود. 
مارتین آرمسترانگ، تحلیلگر چرخه‌های اقتصادی و بنیان‌گذار مدل اطمینان اقتصادی. او با استفاده از داده‌های تاریخی و الگوهای چرخه‌ای پیش‌بینی‌های دقیقی از بحران‌های مالی، جنگ‌ها و تغییرات سیاسی ارائه می‌دهد. آرمسترانگ پیش از این بحران‌های بزرگی مانند سقوط بازار ۱۹۸۷، بحران روسیه ۱۹۹۸ و بسیاری از رویدادهای دیگر را با دقت بالا پیش‌بینی کرده و به عنوان یکی از منتقدان سرسخت سیاست‌های نومحافظه‌کاران و سیستم بانکی مرکزی شناخته می‌شود. او گفته است: جهان در سال ۲۰۲۶ وارد چرخه وحشت می‌شود؛ این چرخه نقطه اوج شکست سیاست‌های اقتصادی ناکارآمد است.  وی می‌افزاید: ایران هدف اصلی نومحافظه‌کاران است؛ جنگ با ایران نه برای امنیت آمریکا، بلکه برای منافع اسرائیل و رویای تغییر رژیم طراحی شده و فاجعه‌بار خواهد بود. اروپا در آستانه فروپاشی به سبک اتحاد جماهیر شوروی قرار دارد؛ ایدئولوژی رادیکال بر منطق غلبه کرده و نخبگان برای حفظ قدرت به جنگ با روسیه متوسل می‌شوند. نومحافظه‌کاران (نئوکان‌ها) در هر دولتی نفوذ دارند؛ هدفشان سلطه جهانی است و رئیس‌جمهورها تنها ابزار هستند. 
جنگ ایران کوتاه نخواهد بود؛ ایران موشک‌های هایپرسونیک دارد، چین اطلاعات ماهواره‌ای می‌دهد و آمریکا نمی‌تواند سریع پیروز شود. ادعاهای «تهدید هسته‌ای ایران» کاملاً دروغین و پروپاگاندایی است؛ ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده. 
رکود تورمی در آمریکا شبیه دهه ۱۹۷۰ است؛ بدهی عظیم و هزینه بهره اقتصاد را فلج می‌کند. بریکس و اتحادهای جدید در حال مقابله با هژمونی غرب هستند؛ فشار بر روسیه و ایران خطر جنگ را افزایش می‌دهد. نظم جهانی قدیمی در حال فروپاشی است؛ انقلاب‌ها و جنگ‌های داخلی در ۲۰۲۸-۲۰۳۲ اوج می‌گیرد و دولت‌های جمهوری‌خواهان را نابود می‌کند.