وزارت بهداشت اعلام کرد
هشدار درباره مصرف برنج فله
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره مصرف برنج فله هشدار داد.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره مصرف برنج فله هشدار داد.
سید هدایت حسینی در این رابطه افزود: برنجهای ایرانی بسیار با کیفیت هستند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمیشود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصلخیز برنج نیستیم. حسینی با بیان این که پایش این محصول در سطح عرضه بطور مستمر و با جدیت در حال انجام است، ادامه داد: این سازمان نمونههای برنجی را که با استانداردها منطبق نباشد، جمعآوری میکند.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس طرح «تشدید نظارت بر برنج و ارتقای سلامت برنج»، کنترل برنج وارداتی نه تنها از گمرک بلکه از مبدأ انجام میشود.
حسینی به کد گذاری و شناسنامهدار کردن برنجهای وارداتی به منظور ردگیری از طریق کد 16 رقمی درج شده در کیسههای برنج اشاره کرد و افزود: در اجرای این طرح، کاهش حد مجاز سرب کادیوم و آرسنیک برنجهای وارداتی نیز تا حد 20 درصد بررسی میشود.
سید هدایت حسینی در این رابطه افزود: برنجهای ایرانی بسیار با کیفیت هستند و از درجه ایمنی بالایی برخوردارند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه فعالیت صنعتی قابل توجهی در شمال کشور انجام نمیشود، نگران آلودگی خاک در مناطق حاصلخیز برنج نیستیم. حسینی با بیان این که پایش این محصول در سطح عرضه بطور مستمر و با جدیت در حال انجام است، ادامه داد: این سازمان نمونههای برنجی را که با استانداردها منطبق نباشد، جمعآوری میکند.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: براساس طرح «تشدید نظارت بر برنج و ارتقای سلامت برنج»، کنترل برنج وارداتی نه تنها از گمرک بلکه از مبدأ انجام میشود.
حسینی به کد گذاری و شناسنامهدار کردن برنجهای وارداتی به منظور ردگیری از طریق کد 16 رقمی درج شده در کیسههای برنج اشاره کرد و افزود: در اجرای این طرح، کاهش حد مجاز سرب کادیوم و آرسنیک برنجهای وارداتی نیز تا حد 20 درصد بررسی میشود.