دیروز طی مراسم باشکوهی در تهران
2 شهید گمنام در بوستان پروین اعتصامی آرام گرفتند
پیکر پاک و مطهر دو شهید گمنام دفاع مقدس دیروز با حضور گسترده و باشکوه مردم و مسئولان تشییع و در یکی از بوستانهای تهران آرام گرفتند.
به گزارش ایرنا، این دو شهید با 22 و 27 سال سن که در مناطق عملیاتی حاجعمران و جزیره مجنون به فیض رفیع شهادت نائل آمدهاند دیروز طی مراسم باشکوهی در بوستان پروین اعتصامی به خاک سپرده شدند.
در این مراسم اقشار مختلف مردم منطقه و جمعی از مسئولان از جمله چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه 18 و تولیت بقعه مبارکه امامزاده صالح (ع) و نماینده ولیفقیه در سپاه محمدرسولالله (ص) نیز حضور داشتند.
وحید نوروزی شهردار منطقه 18 تهران در حاشیه این مراسم یکی از وظایف مهم آحاد ملت و مسئولان در شرایط کنونی را حفظ و پاسداشت ارزشها و آرمانهای والای شهدا و تلاش برای توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و انتقال این ارزشها به نسل جوان و نوجوان دانست.