کد خبر: ۳۲۶۳۶۶
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۲

اخبار کوتاه از فوتبال

مراکش- سنگال در فینال جام ملت‌های آفریقا
 تیم ملی فوتبال سنگال با پیروزی مقابل مصر و تیم مراکش با برتری مقابل نیجریه به فینال جام ملت‌های آفریقا، صعود کردند. در اولین دیدار مرحله نیمه نهائی جام ملت‌های آفریقا تیم‌های فوتبال سنگال و مصر از ساعت ۲۰:۳۰ به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان ۹۰ دقیقه تلاش دو تیم این یاران سادیو مانه بودند که بر یاران محمد صلاح با نتیجه یک بر صفر، غلبه کردند و راهی فینال این دوره از رقابت‌ها شدند. تک گل این دیدار را سادیو مانه برای سنگال در دقیقه ۷۸ به ثمر رساند. در دیگر دیدار این مرحله، تیم‌های فوتبال نیجریه و مراکش از ساعت ۲۳:۳۰ به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان یاران اشرف حکیمی پس از تساوی در پایان ۱۲۰ دقیقه، موفق شدند در ضربات پنالتی با نتیجه ۴ بر ۲ حریف خود را شکست دهند. دیدار فینال جام ملت‌های آفریقا امشب از ساعت 22و 30 دقیقه بین دو تیم سنگال و مراکش برگزار می‌شود.
سرمربی سابق تراکتور راهی لیگ جزیره شد
باشگاه وستهم اضافه شدن پاکو خمس، سرمربی سابق تراکتور به کادر فنی نونو اسپریتو سانتو خبر داد و اعلام کرد که خمس با خود کیفیت و تجربه را به تیم اضافه خواهد کرد.  او مربی‌ای است که بیش از ۵۰۰ سابقه بازی و تقریبا دو دهه فعالیت در کارنامه دارد. آخرین تجربه خمس حضور روی نیمکت ایبیزا در دسته سوم فوتبال اسپانیا بود و در اکتبر گذشته برکنار شد. این سرمربی اسپانیایی همچنین در مجموع ۴۴ بازی روی نیمکت تراکتور، ۲۳ برد، ۸ مساوی و ۱۳ باخت کسب کرد.
نامه AFC به ایران درخصوص میزبانی تیم‌های باشگاهی
کنفدراسیون فوتبال آسیا چهارشنبه هفته گذشته با ارسال ایمیلی به فدراسیون فوتبال اعلام کرد ۳ باشگاه ایرانی حاضر در لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا یعنی تراکتور، استقلال و سپاهان تا اطلاع ثانوی نمی‌توانند در ایران میزبان حریفان خود باشند و باید تا تاریخ ۵ بهمن ورزشگاه جدیدی را در کشور ثالث به عنوان میزبان معرفی کنند.  خبرگزاری ایسنا با اعلام این خبر یادآور شد که تراکتور ۲۱ بهمن باید از السد قطر میزبانی کند، استقلال در دور رفت مرحله یک هشتم نهائی لیگ قهرمانان ۲ در روز ۲۱ بهمن میزبان الحسین اردن است و سپاهان ۲۲ بهمن از الاهلی قطر میزبانی می‌کند.
مهاجم پرسپولیس در راه انزلی
مهاجم پرسپولیس در آستانه پیوستن به تیم ملوان انزلی قرار گرفت.مجتبی فخریان پس از کش و قوس‌های فراوان در آستانه پیوستن به ملوان است. مذاکرات میان پرسپولیس و ملوان در اینباره در مراحل پایانی قرار دارد و تا حد زیادی این انتقال نهائی شده است.  به گزارش ایسنا البته هنوز قرارداد انتقال فخریان امضا نشده اما مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد تا به این ترتیب فخریان به صورت قرضی نیم فصل دوم به عضویت ملوان دربیاید.
حقوق رئیس فیفا چقدر است؟
طبق اسناد مالیاتی آمریکا حقوق جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، در عرض ۱۰ سال چهار برابر شده است. روزنامه فرانسوی لوموند نوشت: حقوق سالانه اینفانتینو ۶.۱۳۳ میلیون دلار بوده است که از این مبلغ، ۲.۹۵۴ میلیون دلار حقوق پایه، ۱.۸۷۴ میلیون دلار پاداش، ۱.۱۴۸ میلیون دلار سایر مزایا و ۱۵۵۰۰۰ دلار هزینه‌های بازنشستگی بوده است. وقتی اینفانتینو سال ۲۰۱۶ جانشین سپ بلاتر شد، حقوقش ۱.۵ میلیون دلار در سال بود. طبق اسناد منتشرشده، جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ۱.۷۷ میلیون یورو پاداش برای اینفانتینو به ارمغان آورد.