کد خبر: ۳۲۶۳۶۰
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۳
آغاز نیم فصل دوم مسابقات لیگ برتر فوتبال

سپاهان در اصفهان حریف ملوان ۱۰ نفره نشد توقف خانگی فولاد و جدایی گل‌محمدی از قرمزپوشان اهوازی

 سرویس ورزشی-
تیم سپاهان صدرنشین لیگ برتر فوتبال ایران، مسابقات نیم فصل دوم را با توقف خانگی برابر ملوان انزلی آغاز کرد.
بازی‌های هفته شانزدهم (دور برگشت) لیگ برتر فوتبال ایران با انجام چهار دیدار از روز جمعه هفته گذشته آغاز شد. در نخستین بازی این هفته و در اهواز تیم‌های فولاد خوزستان و چادرملو در شرایطی تن به تساوی بدون گل دادند که یحیی‌ گل‌محمدی سرمربی تیم فولاد به دلیل محرومیت از روی سکوها تیمش را هدایت کرد.
مهم‌ترین اتفاق این بازی در دقیقه ۸۴ شکل گرفت، لحظه‌ای که مهاجم فولاد خوزستان در محوطه جریمه چادرملو سرنگون شد و سید رضا مهدوی داور میدان به نشانه پنالتی در سوت خود دمید اما پس از بازبینی صحنه توسط کمک داور ویدیویی پنالتی پس گرفته شد. پس از پس گرفتن پنالتی فولاد خوزستان یحیی گل‌محمدی از روی سکوها به تصمیم داور اعتراض تندی داشت و بر این باور بود مهدوی نباید تصمیم خود را عوض می‌کرد. این مسابقه در نهایت با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد تا دو تیم امتیازات را در ورزشگاه شهدای فولاد تقسیم کنند. پس از این دیدار گل محمدی در تصمیمی تعجب‌برانگیز از سرمربیگری فولاد کنار کشید. این جدایی در حالی رقم خورد که باشگاه فولاد در نقل و انتقالات زمستانه اقدام به خرید چهار بازیکن کرده بود. رامین رضاییان، ماتئوس کاستا، امیرحسین جولانی و فرشاد احمدزاده خریدهای جدید فولاد هستند.
تیم پیکان در تهران مقابل ذوب‌آهن اصفهان به برتری با ارزش دو بر صفر دست پیدا کرد. نیمه نخست این دیدار درحالی با تساوی بدون گل به پایان رسید که دو تیم برای گلزنی تلاش کردند اما موفق نشدند. در نیمه دوم و در دقیقه ۷۶ تیم پیکان حرکتی را آغاز کرد که توپ در پشت محوطه جریمه به حجت احمدی رسید تا این بازیکن که به تازگی به پیکان پیوسته با یک شوت از راه دور دروازه ذوب‌آهن را باز کند. در دقیقه ۵+۹۰ پیکان روی ضد حمله صاحب موقعیت شد و فرید امیری دروازه ذوب‌آهن را برای دومین بار باز کرد تا پیکان سه امتیاز مهم و حساس را در خانه به دست آورد.
اما دیروز تیم سپاهان در نخستین دیدار خود از دور برگشت لیگ برتر در ورزشگاه نقش جهان میزبان تیم ملوان بندر انزلی بود که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. نیمه نخست این بازی با وجود حملات تیم سپاهان گلی در برنداشت. مهم‌ترین اتفاق این نیمه مصدومیت محمد علی‌نژاد، مهاجم تاثیرگذار تیم ملوان بندر انزلی بود. این حادثه در دقیقه‌های ابتدائی بازی رخ داد و او با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد. سید علی یحیی‌زاده به جای این بازیکن وارد زمین شد.
در نیمه دوم و در شرایطی که فقط دو دقیقه از زمان بازی سپرده شده بود، غلامرضا ثابت‌ایمانی با یک تکل خطرناک کاوه رضایی را روی زمین انداخت و پس از بررسی صحنه توسط داوران در اتاق VAR و حسن اکرمی از کنار خط، ‌هافبک ملوانی‌ها به‌علت خطای خشن با کارت‌قرمز مستقیم داور روبه‌رو و از زمین مسابقه اخراج شد تا ملوان یک‌نیمه را به‌طور کامل ۱۰ نفره مقابل سپاهان پشت‌سر بگذارد.
در دقیقه ۶۲ بالاخره قفل دروازه‌ها گشوده شد و تیم سپاهان روی ارسال سانتر از نقطه کرنر و تأثیر انزو کریولی و در ادامه سماجت محمد دانشگر توسط مدافع خود به گل نخست رسید، اما گل بازبینی شد و ابتدا توسط داوران ویدیویی مورد بررسی قرار گرفت تا اینکه از حسن اکرمی خواسته شد برای نظر نهائی به مانیتور کنار زمین رجوع کند و پس از چهار دقیقه، حسن اکرمی گل را به‌دلیل آفساید بودن آن مردود اعلام کرد. پس از این اتفاق و باوجود این‌که تصمیم کوبل‌داوری به‌سود ملوان بود، مازیار زارع سرمربی انزلی‌چی‌ها به‌دلیل اعتراضات فراوان با کارت‌قرمز داور روبه‌رو و از کنار زمین اخراج شد.
در دقیقه ۷۴ مشکل جزئی برای سیستم برق ورزشگاه نقش‌جهان به‌وجود آمد و بازی برای دقایقی با تصمیم داور وسط مسابقه متوقف شد. بازی به‌اندازه‌ای متوقف شد که داور برای نیمه‌دوم ۱۲ دقیقه وقت تلف‌شده اعلام کرد، اما این دقایق هم بدون ردوبدل شدن گل گذرانده شد تا تقابل بیش از ۱۱۵ دقیقه تیم‌های فوتبال سپاهان و ملوان بندرانزلی با تساوی بدون‌گل به پایان برسد. سپاهان با این تساوی دو امتیاز از دست داد و با ۳۱ امتیاز در صدر جدول باقی ماند، در حالی که ملوان با ۲۱ امتیاز در جایگاه هشتم جدول قرار گرفت.
در آخرین دیروز تیم قعرنشین مس رفسنجان در خانه و در حالی‌که با یک گل تا دقیقه 85 از خیبرخرم‌آباد عقب بود موفق شد با نتیجه دو بر یک به پیروزی برسد تا مجتبی جباری ضمن کسب اولین پیروزی با مس به بقا در لیگ برتر امیدوار باشد. مهم‌ترین اتفاق نیمه اول این بازی اعلام پنالتی بر روی امیرحسین فارسی بازیکن تیم مس رفسنجان بود که داور بعد از بازبینی تصمیم خود را عوض کرد. تیم خیبرخرم‌آباد در نیمه دوم شروع خوبی داشت تا جایی که در دقیقه ۵۶ توسط محسن سفید جغایی به گل نخست دست پیدا کرد. در دقیقه 85 علیرضا افخم موفق شد با یک شوت تماشایی از پشت محوطه هجده قدم گل تساوی بخش مس رفسنجان را وارد دروازه خیبر کند. اما این پایان بازی نبود زیرا بازیکنان مس رفسنجان روی یک ضد حمله سریع در دقیقه 88 به گل برتری دست پیدا کردند. این گل را فرنام عرب برای تیم مس رفسنجان به ثمر رساند. 
برنامه سایر دیدارهای هفته شانزدهم لیگ برتر به این شرح است:
یکشنبه 28 دی 1404
* شمس آذر قزوین............استقلال خوزستان (ساعت14:00)
* آلومینیوم اراک...................گل‌گهر سیرجان (ساعت14:00)
* فجر سپاسی..................................پرسپولیس (ساعت14:00)
* استقلال تهران......................................تراکتور (ساعت16:00)