کد خبر: ۳۲۶۲۲
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۶
سردار دهقان:

به هیچ کس اجازه ورود به مذاکره درباره توان دفاعی و موشکی ایران را نمی دهیم

وزیر دفاع تاکید کرد : به هیچ کس اجازه ورود به مذاکره درباره توان دفاعی و موشکی ایران را نمی دهیم


سردار حسین دهقان وزیر دفاع در برنامه تلویزیونی شناسنامه در پاسخ به سوالی در مورد پایان جنگ تحمیلی و اختلافاتی که گاهی بین سیاسیون و فرماندهان جنگ بود گفت : هیچ نظامی در هیچ شرایطی پرچم سفید بالا نمی‌برد دلیلش آمده سربازی کند دلیلش وجودش برای این است که از امنیت مردم دفاع کند و جانش را در این راه بدهد و الا مردم چه دلیلی دارد که یک عمری به او نان و آب بدهند که یک روز می‌خواهد بجنگد و آن روز هم نجنگد معنی ندارد.
 وی افزود : هیچ نظامی در هیچ شرایطی در هر سختی هیچ وقت تن به تسلیم در برابر دشمن نباید بدهد چون شرف سربازی یعنی همین من نظامی هیچ وقت نمی‌گویم من نمی‌جنگم اما تصمیم در رابطه با جنگ و ادامه‌ جنگ تصمیم سیاسی است نظامی نیست یعنی سیاست مداران و مسئولین کشور باید تصمیم بگیرند که ادامه بدهیم یا ندهیم ولی من باید با همان یک فشنگی هم که دارم بجنگم فشنگ نداشتم با قنداق تفنگ نشد با سرنیزه نشد با سنگ من به عنوان یک عنصر نظامی باید بجنگم.
سردار دهقان در پاسخ به سوالی در مورد اینکه بعضی از فرماندهان جنگ قرار بود بعد از پایان جنگ محاکمه شوند اظهار داشت : اینها دعواهای سیاسی نابجایی است که در کشور می‌شود. این بیشتر بداخلاقی است تا اینکه بخواهد دفاع باشد یا رعایت حقوق باشد.
 وی ادامه داد: وقتی ما در نظام جمهوری اسلامی در زمان جنگ که اگر کسی بخواهد فرار کند باید اعدامش کنیم، احدی را اعدام نکردیم چطوری بعد از جنگ کسی را اعدام کنیم. که چی؟
سردار دهقان با تاکید بر اینکه اطلاعات موشکی‌مان را به هیچ‌کس نمی‌دهیم ابراز داشت: بحث دفاع مختص هر کشور و نظام سیاسی است که با توجه با تهدیداتی که تصور می‌کند ممکن است برایش اتفاق بیفتد خودش را تجهیز می‌کند.
 وزیر دفاع در پایان تاکید کرد : این بحثی است که ما در مورد توان دفاعی‌مان داریم از جمله موشکی اینکه می‌گوییم قابل مذاکره نیست چون در بحث هسته‌ای بعضی از کشورها علاقمند هستند که موضوع موشکی را هم در این وادی وارد کنند آنها از این منظر مطرح کنند که ممکن است ما موشک‌هایی داشته باشیم که قابل حمل کلاهک هسته‌ای باشد با همان اتهام هسته‌ای بودن ما که بحث کنند.