امنیت در نقاط مختلف کشور برقرار است
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه امنیت در نقاط مختلف کشور برقرار است گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته، در حوادث اخیر دخالت خارجی مشخصا از سوی آمریکاییها و صهیونیستها محرز است و برای این موضوع نیز اسناد آشکار و پنهان وجود دارد.
ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح روز (22 دی 1404) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه اعضای کمیسیون امنیت ملی به بررسی آخرین وضعیت امنیتی کشور پرداختند.
وی ادامه داد: الحمدلله امنیت در نقاط مختلف کشور برقرار است و چالش خاصی مطرح نیست.
رضایی توضیح داد: بررسیها حکایت از این دارد که در حوادث اخیر دخالت خارجی مشخصا از سوی آمریکاییها و صهیونیستها محرز است و برای این موضوع نیز اسناد آشکار و پنهان وجود دارد.
وی ادامه داد: اکثریت قریب به اتفاق افرادی که در حوادث اخیر جان خود را از دست دادند، توسط عوامل بیگانه و با هدایت آنان بوده است.
به گزارش ایسنا، رضایی در پایان با بیان اینکه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با قاطعیت در کنار مردم و برای دفاع از کشور ایستاده است، افزود: همگان بدانند که ما با جنگ تروریستی از طرف دشمنان ملت ایران روبهرو هستیم، لذا حتما پاسخ پشیمانکننده و قاطعی مانند جنگ ۱۲روزه به دشمنان خواهیم داد و در دفاع از بیگناهانی که توسط آنان کشته شدهاند.