کد خبر: ۳۲۳۴۵۴
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۰
با هدف آشنایی نسل جوان با سیره ۱۰۲ شهید دانشجومعلم استان برگزار شد

اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلمان در گلستان شهدای اصفهان

اصفهان- خبرنگار کیهان:
اولین اجلاسیه شهدای دانشجومعلمان استان اصفهان در گلستان شهدا برگزار شد.
 حسین فخری دبیر این اجلاسیه هدف از برگزاری را آشنایی نسل جوان و دانشجویان با سیره و خط مشی ۱۰۲ شهید دانشجومعلم استان اصفهان عنوان کرد.
یکی از وجوه برجسته و قابل تأمل این اجلاسیه، مشارکت فعال و تمام‌عیار دانشجومعلمان فعلی در تمامی مراحل برنامه‌ریزی و اجرای آن بود؛ از بخش‌های تدارکاتی و انتظامات تا امور رسانه‌ای و فنی، تمامی وظایف توسط دانشجومعلمان صورت گرفت.
این حضور مسئولانه، نه تنها نشان از توانمندی‌های اجرائی نسل جوان داشت، بلکه تعبیری عملی از شعار «ادامه‌دهنده راه شهدا» بود که به روشنی نشان می‌داد رسالت تربیتی و فکری شهدا توسط نسل جدید با جدیت پیگیری می‌شود.
بخش محوری اجلاسیه، به معرفی و رونمایی از دستاورد‌های پژوهشی و مکتوب ستاد اجلاسیه شهدای دانشجومعلم استان اصفهان اختصاص یافت و در این مراسم، بیش از ۷ جلد کتاب جدید که حاصل ماه‌ها تحقیق، مصاحبه با خانواده‌ها و همرزمان بررسی اسناد و وصیت‌نامه‌های شهدا بود، رونمایی شد؛ این کتب شامل مجموعه‌های زندگی‌نامه، خاطرات، بررسی ابعاد تربیتی و فرهنگی شهدا، و تحلیل وصایای آنان است و انتشار این آثار گام مهمی در جهت مستندسازی تاریخ دفاع مقدس و ارائه منابع معتبر برای پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان به فرهنگ ایثار و شهادت محسوب می‌شود.
اجلاسیه، با برنامه‌هایی هنری و مذهبی نیز همراه بود؛ اجرای تئاتر توسط گروهی از دانشجومعلمان، با مضامین دفاع مقدس و ایثار، تلاشی برای به تصویر کشیدن گوشه‌هایی از رشادت‌ها و از خودگذشتگی‌های شهدا بود.