اینچه درگاهی: از پلمب فدراسیون ژیمناستیک بیخبرم
رئیس فدراسیون ژیمناستیک از پلمب فدراسیون اظهار بیاطلاعی کرد و گفت: هیچ حکم یا ابلاغیه و حتی پیامکی برای ما صادر نشده و نمیدانیم به چه علت فدراسیون پلمب شده است.
ساختمان فدراسیون ژیمناستیک واقع در ضلع جنوبی مجموعه ورزشی انقلاب صبح دیروز (سهشنبه 4 آذر) پلمب شد. از علت این اقدام هنوز اطلاعی در دست نیست، هر چند فدراسیون ژیمناستیک در چند وقت اخیر با چالشهای زیادی مواجه بود و گفته میشود اقدام امروز در همین راستا صورت گرفته است. به دنبال این ماجرا، از حضور مسئولان، کارمندان و ورزشکاران در محل این فدراسیون جلوگیری به عمل آمد. زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک درباره علت پلمب فدراسیون گفت: از این موضوع هنوز بیاطلاع هستم و هیچ ابلاغیه یا پیامی برای من مبنی بر پلمب فدراسیون نیامده است. الان پیگیر این موضوع هستم و اصلاً نمیدانم فدراسیون به دستور وزارت ورزش یا قوه قضائیه پلمب شده است.
وی گفت: یکی از کارکنان فدراسیون برای صدور کارت مربیگریاش با من تماس گرفت که باید این کار را حضوری انجام میشد. وقتی به فدراسیون مراجعه کرده بود یک نفر جلوی درب فدراسیون بوده و اجازه ورود هم به او ندادند. ما خودمان هم از این موضوع بیاطلاع هستیم و الان در حال پیگیری موضوع هستم. پلمب فدراسیون را در روزهای تعطیل قرار دهند و اصلاً نمیدانم این دستور از کجا بوده است.