کد خبر: ۳۲۲۹۶۲
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۲
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها

تشییع 300 فرزند گمنام بانوی بی‌نشان بر شانه‌های مردم قدرشناس سراسر کشور

همزمان با سالروز شهادت بانوی بی‌نشان، مراسم تشییع پیکرهای مطهر فرزندان گمنام حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، 300 شهید گمنام تازه تفحص‌شده در تهران و سراسر کشور برگزار شد.
همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و به مناسبت روز ملی شهدای گمنام، مردم سراسر کشور با حضور گسترده در مراسم‌های مختلف، پیکرهای مطهر ۳۰۰ شهید گمنام دوران دفاع مقدس را بدرقه کردند. در تهران نیز، مردم شهیدپرور پایتخت به همراه مسئولان لشکری و کشوری و خانواده‌های معظم شهدا، پیکر پاک ۱۰۰ شهید گمنام را از مقابل دانشگاه تهران تا معراج شهدا تشییع و با آن‌ها تجدید عهد کردند. این مراسم که با حضور گسترده عزاداران فاطمی و قدردان شهدا برگزار شد، صحنه‌ای از ارادت و وفاداری به شهدا و فداکاری‌های آنان در دوران دفاع مقدس بود.
پیکرهای مطهر ۱۰۰ شهید گمنام دوران دفاع مقدس که از ساعت ۸ صبح دیروز (دوشنبه) همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها در تهران آغاز شد، پس از ساعت‌ها تشییع و حضور پرشور عزاداران فاطمی، بر روی شانه‌های مردم وارد معراج شهدا شدند.
سردار حسن حسن‌زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ در حاشیه مراسم تشییع شهدای گمنام در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر، حضور گستره مردم را بیانگر این دانست که مردم با گذشت ۴۷ سال همچنان پای ارزش‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند. مردم با حضور پرشور این پیام را می‌دهند که پای تمام عهد و پیمان‌ها با آرمان‌های انقلاب و شهدا ایستاده‌اند.
غلامعلی حدادعادل در مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام، ضمن تأکید بر لزوم برخورداری کشور از قدرت دفاعی، به نقد دوگانه «موشک و مردم» پرداخت و بر امیدواری ملت ایران تأکید کرد. وی گفت: مگر می‌شود یک کشور، یک حکومت، قدرت دفاعی نداشته باشد؟ این قابل تصور است؟ این یک حکم عقلانی است و قرآن نیز بر آن تأکید دارد. بنابراین، هر عاقلی می‌گوید یک ملت و یک نظام برای حفظ خود و دفاع در برابر دشمنان باید قدرت دفاعی داشته باشد.
سردار «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور در آئین تشییع ۱۰۰ شهید گمنام در تهران اظهار کرد: ملت ایران قدردان شهدا هستند؛ شهدایی که به نام شهدای گمنام شناخته می‌شوند، اما در عین گمنامی، از نام‌آورترین شخصیت‌های تاریخ کشور محسوب می‌شوند. امروز در سراسر کشور، مهمان ۳۰۰ لاله گمنام هستیم؛ فرزندان رشید و برومندی که در دوران دفاع مقدس با دلیری و اخلاص، نام خود را در صفحات پرافتخار تاریخ ثبت کردند و با ایثار خود، سینه سپر کردند تا عزت و سربلندی ایران اسلامی حفظ شود.
سردار رادان با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: شهیدان گرانقدر ما با ایثار و فداکاری خود ثابت کردند که ایران، عظمت اسلام و قرآن را همواره پایدار و جاودانه نگاه خواهد داشت. پیکرهای مطهر این ستارگان فروزان، هرچند بی‌نام، اما نامدار در آسمان‌ها، امروز بر دوش ملت قدرشناس ایران بدرقه می‌شوند و پیام‌های متعددی را به جامعه منتقل می‌کنند.
وی ادامه داد: جامعه‌ای که یاد و خاطره شهدا را فراموش نکند، هرگز دچار ترس، شک و ناامیدی نخواهد شد. دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد ترس و ناامیدی سنگرهای دفاع مردمی را تضعیف کنند، اما شهدا به ما آموخته‌اند که با ایثار و مقاومت، ترس را کنار بگذاریم و به پیش رویم. شهدا پایه‌گذاران استواری، هویت و سرافرازی ملت ایران هستند؛ آنان نام ایران را با حماسه‌های خود بلند کردند و دشمنان را به احترام واداشتند.
همزمان با تشییع پیکر 100 شهید گمنام در تهران، پیکرهای مطهر ۲۰۰ شهید گمنام دیگر در سایر استان‌های کشور تشییع شد.