کد خبر: ۳۲۱۰۵
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۵
استاندار همدان:

طرح‌های پژوهشی کاربردی مورد حمایت قرار می‌گیرند

استاندار همدان گفت: طرح‌های پژوهشی کابردی و میدانی، مور حمایت ویژه قرار می‌گیرند.
همدان- خبرنگار کیهان:

محمدناصر نیکبخت در آئین تجلیل از پژوهشگران استان همدان، افزود: مطابق قانون یک تا یک و نیم درصد اعتبارات استان باید به بخش پژوهش تخصیص داده شود که این میزان کافی نیست.
وی ادامه داد: در همین راستا، اگر طرح‌های پژوهشی محققان، کاربردی و میدانی باشد، تا پنج درصد اعتبارات را به اینگونه طرح‌ها اختصاص می‌دهیم و پژوهشگران نگرانی از این بابت نداشته باشند.
نیکبخت یادآور شد: باید سند راهبردی توسعه علم و پژوهش استان با همکاری رؤسای دانشگاه‌ها و نمایندگان بخش‌های اقتصای، هرچه زودتر تهیه شود.وی تاکید کرد: تحقیقات و پژوهش‌های انجام شده باید قابلیت تجاری‌سازی و میدانی شدن را داشته باشد تا در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای استان به ما کمک برساند.
در ادامه رئیس دانشگاه بوعلی سینای همدان اعلام کرد: امسال 10 درصد از اعتبارات جاری دانشگاه بوعلی سینا در بخش تحقیقات و پژوهش هزینه می شود که نسبت به سال قبل جهش بزرگی یافته و دوبرابر شده است.
منصور غلامی افزود: تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد و در همین راستا، دانشگاه بوعلی قرارداد 30 میلیارد ریالی بابت سفارش تحقیقات را منعقد کرده است.
در پایان این مراسم 68 نفر پژوهشگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، کارمندان دستگاه‌های اجرایی مرتبط، شرکت‌های فن‌آوری برتر و ایده‌های برتر استان مورد تجلیل قرار گرفتند.