کد خبر: ۳۲۰۷۴۰
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴
از سوی مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان عنوان شد

گواهی سپرده گندله انقلاب شفافیت در فولاد کشور

اصفهان- خبرنگار کیهان:
در سومین همایش تجلیل از برترین‌های بورس کالا، سعید زرندی، مدیرعامل فولاد مبارکه، با رونمایی از گواهی سپرده کالایی گندله، یک گام بزرگ در شفافیت و تأمین مالی زنجیره فولاد برداشت. 
زرندی تأکید کرد این ابزار نوین نه تنها مدیریت نقدینگی و کاهش ریسک قیمت را برای فولاد مبارکه فراهم می‌کند، بلکه مسیر تازه‌ای برای شفافیت و توسعه پایدار در کل صنعت فولاد ایران ایجاد می‌کند. سال گذشته بیش از ۶ میلیون تن محصولات فولاد مبارکه در بورس عرضه شد و امسال نیز بیش از ۱۲۰ هزار تن ورق صادراتی از طریق رینگ صادراتی بورس کالا ارائه شد؛ اقدامی که توجه بازار داخلی و همسایگان را به شفافیت و قیمت واقعی محصولات جلب 
کرده است.
 سعید زرندی، افزود: فرآیند رشد مجموعه بورس کالا مرحله‌به‌مرحله، از تالار فلزات آغاز شد و رونمایی از گواهی سپرده کالایی گندله را باید گامی ارزشمند در مسیر تأمین مالی و ارتقای شفافیت صنعت فولاد دانست.
وی با اشاره به ظرفیت تولید گروه فولاد مبارکه ادامه داد: گروه فولاد مبارکه سالانه حدود ۱۸ میلیون تن گندله، ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن آهن اسفنجی، ۱۱.۱ میلیون تن فولاد خام و ۷.۵ میلیون تن ورق گرم تولید می‌کند. طرح‌های توسعه‌ای متعددی در دست اجراست تا ظرفیت تولید و زنجیره ارزش تکمیل شود. با این حال، چالش تأمین مالی همچنان یکی از دغدغه‌های اصلی صنعت فولاد است.
وی در ادامه به چالش افزایش هزینه انرژی و نوسانات بازار پرداخت و اضافه کرد: در سال‌های اخیر با افزایش جدی قیمت برق، گاز و آب مواجه بودیم، این فشارها، هرچند تولید را تحت تأثیر قرار داده، اما با مدیریت دقیق و استفاده از ابزارهای بورس کالا، توانستیم ظرفیت‌های موجود را حفظ و به سمت تولید پایدار حرکت کنیم.