همغذا...!(گفت و شنود)
گفت: غربگراهای داخلی و ضدانقلابیون فراری واکنش حماس به طرح پیشنهادی ترامپ را نشانه تسلیم حماس معرفی کردهاند! و برای ایران هم در مقابل آمریکا نسخه تسلیم پیچیدهاند!
گفتم: اگر واکنش حماس تسلیم است(!) چرا داد ترامپ و نتانیاهو به هوا بلند شده و برای حماس خط و نشان کشیده و از تهدیدهای جدید خبر دادهاند؟!
گفت: چه عرض کنم؟! بیخود نیست که «جان ساورز» رئیس سابق MI6 (سازمان اطلاعات خارجی انگلیس) میگفت اپوزیسیون در ایران توان و اندیشه و جایگاه لازم برای همراهی با غرب را ندارد و تا حالا کاری از آنها ساخته نبوده است!
گفتم: یارو هنگام غذا خوردن بسمالله نگفت و شیطان با او همغذا شد! چند هفته به همین منوال گذشت و عاقبت شیطان به او گفت؛ جون هر کسی که دوست داری این دفعه بسمالله بگو مرا راحت کن و بذار برم، خسته شدم از بس که باهات همغذا شدم و هیچ غلطی ازت
ساخته نبود!