کد خبر: ۳۱۹۶۴۷
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۹
به اتهام کلاهبرداری از 4 هزار و ۸۹۲ شاکی

دادگاه علنی رسیدگی به پرونده «موبایل موسوی» برگزار شد

دادگاه رسیدگی به پرونده موبایل موسوی با حضور متهمان، وکلا و تعداد زیادی از شکات و نمایندگان آنان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری میزان‌، دادگاه رسیدگی به پرونده موبایل موسوی با چهار هزار و ۸۹۲ شاکی به اتهام کلاهبرداری در ۵۶هزار صفحه به ریاست قاضی ذوقی در شعبه اول دادگاه انقلاب ساری با حضور متهمان، وکلا و تعداد زیادی از شکات و نمایندگان آنان برگزار شد.
ارزش ریالی مال مورد کلاهبرداری در این پرونده حدود ۱۹۶میلیارد و ۵۶۲میلیون تومان است. نماینده دادستان نیز کیفرخواست صادره را قرائت کرد و دو متهم پرونده نیز دفاعیات خود را بیان کردند. به گفته ذوقی قاضی ویژه پرونده، متهم دارای اموال متعددی است که شناسایی شده‌اند.
موبایل موسوی با مدیریت یک زن و همکاری همسرش در آمل تأسیس شد و با برگزاری جشنواره‌های فروش، تبلیغات بسیار گوشی‌های تلفن همراه را با قیمت‌های بسیار پایین و غیرواقعی با مانور تبلیغاتی عرضه می‌کرد که موجب فریب مردم در سراسر کشور شد و بیش از چهار هزار نفر از سراسر کشور با وعده فروش گوشی‌های هوشمند زیر قیمت بازار متضرر شدند.