کد خبر: ۳۱۸۸۵۰
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۸

# پرسه ـ در ـ فضای ـ مجـازی

 شاهدان صادق بر ذات جنایتکاران
 ناصر کنعانی: «امروز اول مهر و اولین روز سال تحصیلی جدید، جای ۳۴ دانش‌آموز شهید حمله رژیم دیوسیرت اسرائیل به ایران عزیز، در میان دوستان و همکلاسی‌های آنان خالیست. آن نونهالان پرپر شده، شاهدان صادقی بر ذات جنایتکار اسرائیل و دروغگویی مدعیان دروغین حقوق بشر از جمله آمریکا هستند.»
 حضور و غیاب متفاوت
 محمدحسین پویانفر با انتشار این تصویر نوشت: «معلم اسمش را خواند؛ مجتبی شریفی، همه گفتند: شهید.... نسلی که این درس را عملی پاس کرد: «به دشمن نمی‌شود اعتماد کرد».»
 راه قهرمانان یکی است
 کاربری با انتشار تصویری از علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی کشورمان در کنار شهید والامقام سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده فقید نیروی هوافضای سپاه پاسداران، نوشت: «از میدان رزم تا میدان ورزش، راه قهرمانان یکیست: ایران».
 کارشکنی‌های حیرت‌انگیز
 عبدالرضا‌ هادی‌زاده: «کارشکنی‌های آمریکا حیرت‌انگیز است، تا سه روز قبل ویزای پزشکیان را صادر نکردند و در نهایت هم درخواست روادید نیمی از هیئت رد شد، آمریکا محل اقامت دولتمردان را در فاصله زیاد از سازمان ملل قرار داده تا در این مسیر حاشیه‌سازی کند، ساده‌لوحان از این آمریکا انتظار رفع تحریم و احترام دارند!».
 خبر خوب
 احسان حسینی: «سنگین‌ترین قرارداد ایران و چین؛ طبق این قرارداد که امسال منعقد شده؛ قراره ۷۰۰۰ مگاوات پنل خورشیدی از ‎چین وارد بشه؛ آن هم با هزینه‌ای ۴۰درصد کمتر. تامین مالی هم برعهده صندوق توسعه ملی است. با اجرای این قرارداد ظرفیت تولید برق سبز ایران، ۵ برابر میشه.»
 رئیس سابق و مرئوس به هم رسیدند!
 الهام عابدینی با انتشار این تصویر نوشت: «عجب تصویری! رئیس سابق و مرئوس در خاک آمریکا در کنار هم: دیوید پترائوس، رئیس سابق سیا و جولانی، یکی از سران سابق القاعده.»
 حالا نوبت پزشکیان است
 ایمانی: «شهید رئیسی در جریان سخنرانی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل، کلام‌الله مجید و تصویر شهید سلیمانی را سر دست گرفت. او از این طریق، اعلام کرد نه کلام الهی که بشریت را به عدالت و صلح و مبارزه با ستم فرا می‌خواند، سوختنی و نابودشدنی است؛ و نه ماجرای همدستی دولت آمریکا با تروریست‌های داعش فراموش خواهد شد. اکنون، نوبت آقای پزشکیان است تا تصاویر جنایت اخیر آمریکا و اسرائیل در ایران- از دانشمندان و سرداران شهید گرفته تا کودکان و زنان- را در کنار تصاویر شهدای مظلوم غزه و لبنان سر دست بگیرد و جنایتکاران را نزد افکار عمومی جهان محاکمه کند. آقای پزشکیان در حالی که دولتش مشغول مذاکره با آمریکا بود، مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. آمریکا در این اقدام تروریستی، پشتیبان و حامی صهیونیست‌ها بود.»