کد خبر: ۳۱۸۶۶۵
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹
نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان:

پایگاه مردمی حزب‌الله لبنان را در انتخابات بعدی تماشا کنید

سرویس خارجی-
نماینده حزب‌الله در پارلمان لبنان، با انتقاد از تصمیم اخیر دولت این کشور درباره سلاح مقاومت، آن را مطالبه‌ای صهیونیستی دانست و تأکید کرد که پایگاه مردم در انتخابات آینده بار دیگر حمایت خود از مقاومت را نشان خواهد داد.
علی‌رغم تمام تبلیغات ضدمقاومت مخالفان لبنانی حزب‌الله و دشمنان خارجی مقاومت، در انتخابات پارلمانی لبنان در ۱۵ مه ۲۰۲۲ (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱)، حزب‌الله و متحدانش ۶۲ کرسی از ۱۲۸ کرسی مجلس را به دست آوردند و نفوذ خود را حفظ کردند. حزب‌الله کرسی‌های اختصاصی خود را حفظ کرد و در انتخاب رئیس ‌مجلس، «نبيه بريِ» متحدش را دوباره به قدرت رساند که نشان‌دهنده تداوم تأثیرگذاری سیاسی حزب‌الله بود. همچنین، در انتخابات محلی مه- ژوئن ۲۰۲۵ (اردیبهشت- خرداد ۱۴۰۴)، حزب‌الله و ائتلاف با جنبش امل پیروزی‌های گسترده‌ای کسب کردند و بیش از ۱۰۹ شهرداری در جنوب لبنان را بدون رقابت به دست آوردند، که پایگاه آن‌ها را بار دیگر تثبیت کرد.
نماینده حزب‌الله نیز در سخنانی که اخیراً مطرح کرده به همین مطلب اشاره می‌کند. «حسن عزالدین»، عضو فراکسیون «وفاداری به مقاومت» در پارلمان لبنان، در دیدار سیاسی در شهرک «معروب»، اظهار کرد: «تصمیم دولت برای خلع سلاح مقاومت نه یک مطالبه داخلی، بلکه یک خواست خارجی و اسرائیلی است.» طبق گزارش روزنامه «الاخبار»، وی با اشاره به تداوم تجاوزات اسرائیل، از جمله حمله اخیر به یک خودروی غیرنظامی مقابل بیمارستان تبنین، افزود: «این تجاوزات آشکار در حالی رخ می‌دهد که هیچ اقدام عملی از سوی دولت لبنان مشاهده نمی‌شود.» عزالدین از دولت لبنان خواست با استفاده از ظرفیت‌های سیاسی، منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله طرح شکایت در شورای امنیت و فراخوانی سفرای کشورهای عضو دائم، در برابر این حملات موضع‌گیری کند. وی تأکید کرد: «حمایت مردمی از مقاومت که در دشوارترین شرایط پای بر جا بوده است، در انتخابات آینده نیز خود را در صندوق‌های رأی نشان خواهد داد.»
به گزارش ایسنا، عزالدین همچنین تصریح کرد که مصوبه دولت لبنان در نشست‌های پنجم و هفتم اوت (14 و 16 مرداد) برخلاف آنچه ادعا می‌شود، مطالبه‌ای داخلی نبوده، بلکه نتیجه فشارهای خارجی و اسرائیلی است. او ادامه داد: «نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی اسرائیل پس از توافق مورد حمایت آمریکا و فرانسه، بهترین گواه بر این واقعیت است. سلاح مقاومت در توافق طائف از سلاح شبه‌نظامیان جدا دانسته شد و نخستین بیانیه وزارتی پس از آن نیز به صراحت حق ملت لبنان برای مقاومت و حمایت از آن را تأیید کرد؛ حقی که توسط رؤسای‌جمهور و پارلمان وقت نیز تأیید شد.»
مقاومت هرگز شکست نخورده
همچنین، نایب‌رئیس ‌مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان تأکید کرد که جامعه لبنان با وجود تنوع مذهبی و طایفه‌ای خود، در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی یکپارچه باقی مانده است و مقاومت توانسته اهداف دشمن را ناکام بگذارد. شیخ «علی الخطیب»، نایب‌رئیس‌مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، در سخنانی اعلام کرد: «جامعه لبنان با وجود تنوع طایفه‌ای و مذهبی خود، جامعه‌ای واحد است و موضع آن باید در برابر دشمن صهیونیستی که به حاکمیت، وحدت و موجودیت ما حمله کرده، یکپارچه باشد. فرزندان مقاومت با ایستادگی خود از لبنان دفاع کردند، اهداف دشمن را ناکام گذاشتند و مانع از هرگونه پیروزی او شدند.»
او تأکید کرد: «دشمن اسرائیلی گمان می‌کرد قادر به شکست لبنان است، اما از لحظه رویارویی با نیروهای مقاومت در مرزهای کفرکلا، میس‌الجبل و کفرشوبا دریافت که حتی یک متر هم توان پیشروی در خاک لبنان را ندارد و تصمیم‌هایش در برابر استقامت مقاومت بی‌اثر شد. برخی جریان‌های داخلی تلاش کردند آنچه دشمن در میدان نظامی به آن نرسید، از طریق فشار بر مقاومت و خلع سلاح آن محقق سازند، اما واقعیت نشان داد که مقاومت نه از نظر نظامی و نه روانی شکست نخورده است، محیط اجتماعی آن همچنان استوار باقی مانده و لبنان تا زمانی که مقاومت پای بر جاست، هرگز شکست نخواهد خورد... هدف اصلی، کشاندن جهان عرب به درگیری‌های داخلی و تجزیه آن به دولت‌های کوچک مذهبی بود، اما تجربه نشان داد که تنها فرزندان امت با وحدت و همکاری می‌توانند از آن پاسداری کنند.»