معاون پلیس مبارزه با مواد مخدر دزپارت در درگیری مسلحانه به شهادت رسید
در درگیری مسلحانه میان نیروهای انتظامی و گروهی از اشرار در منطقه کوه دزپارت، یکی از مأموران فراجا به نام اصغر بُندری به شهادت رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرهنگ حشمتالله بستامی، فرمانده انتظامی ایذه گفت: در راستای تأمین امنیت محلات دزپارت، مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر، حین پاکسازی، با تعدادی از عوامل تهیه و توزیع این بلای خانمانسوز درگیر شدند.
وی افزود: در این درگیری مسلحانه، ستوان اصغر بُندری دلی، معاون پلیس مبارزه با موادمخدر دزپارت روز سهشنبه ١٨ شهریور در درگیری با اشرار مسلح در یکی از روستاهای این شهرستان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سرهنگ بستامی ضمن تسلیت و تبریک به خانواده شهید بندری دلی اظهار داشت: مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید مدافع نظم و امنیت، ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه روز پنجشنبه ۲۰ شهریورماه از میدان ولایت ایذه به سمت گلزار شهدای این شهرستان با حضور مردم شهیدپرور و قدرشناس برگزار خواهد شد.