کد خبر: ۳۱۷۹۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۶
مدیرعامل مجمع ایران نوشت:

وزارت ارشاد کمکی به «ایران‌نوشت» نکرد



مدیرعامل مجمع «ایران‌نوشت»، در نشست خبری نمایشگاه «ایران‌‌نوشت» گفت: غیر از مصلی امام خمینی(ره) و صداوسیما هیچ نهادی از ما حمایت نکرد و حتی از جانب وزارت ارشاد برای یارانه و ارسال بسته‌های پستی حمایت نشدیم.
در نشست خبری یازدهمین نمایشگاه «ایران‌نوشت»، که در شبستان مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد مهدی کلانتری مدیرعامل مجمع «ایران‌نوشت»، گفت: همزمان با افتتاح این نمایشگاه، در شش استان دیگر هم نمایشگاه داریم که بعضی از آنها برگزار شده یا برگزار می‌شود؛ در شهرهای مشهد، شیراز، قم، یزد، اهواز و کرج. همچنین امسال برای اولین‌بار «نمایشگاه ایران‌نوشت مجازی» راه افتاده است تا ایرانی‌ها بتوانند اقلام این نمایشگاه را با خرید از سایت نمایشگاه، جلوی درب منزل‌شان تحویل بگیرند.
وی افزود: در این نمایشگاه نزدیک دو- سه هزار کالا حضور دارد که تقریباً تمام آنها ایرانی است. فقط حدود ۲۰ قلم کالای خارجی در نمایشگاه داریم که دلیل حضور آنها نیاز خانواده‌ها و نیز عدم تولید در کشور است.
کلانتری توجه به جنگ ۱۲ روزه و تولید محصولات با شمایل شهدا را یکی از ویژگی محصولات این نمایشگاه دانست و ادامه داد: این هم بخشی از ذائقه‌سازی ماست. البته متأسفانه شبکه توزیع ما ترس دارند که این محصولات را توزیع کنند و فکر می‌کنند مخاطب استقبال نمی‌کند ولی اگر به این نمایشگاه بیایند، می‌بینند که مردم از کالای ایرانی با پیوست فرهنگی مناسب، استقبال می‌کنند.
کلانتری با انتقاد از عدم حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد و دیگر سازمان‌ها از برگزاری این نمایشگاه، گفت: غیر از مصلی امام خمینی(ره) و صداوسیما که حمایت رسانه‌ای داشته است، متأسفانه هیچ نهادی از ما حمایت نکرده است. حتی برای ایران‌نوشت مجازی می‌خواستیم مثل نمایشگاه کتاب از وزارت فرهنگ بن و یارانه بگیریم، ولی این اتفاق صورت نگرفت. وزارت فرهنگ حتی برای رایگان شدن ارسال بسته‌های پستی هم با ما همراهی نکرد. البته خود ما تصمیم گرفتیم در ایران‌نوشت مجازی، خریدهای بالای یک میلیون و صد هزار تومان را با پست رایگان، ارسال کنیم. هرچند ما خودمان دوست داشتیم اگر یک نفر فقط صد هزار تومان خرید دارد و اولین سال است که با نوشت‌افزار آشنا می‌شود، ارسالش رایگان باشد، اما این اتفاق میسر نشد.