کد خبر: ۳۱۷۶۱۵
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۳

اسب باهوش! (گفت و شنود)

گفت: وزیر نیرو که برای پاسخگویی درباره خاموشی‌ها به مجلس رفته بود، خاموشی‌های دولت چهاردهم را به گردن دولت شهید رئیسی انداخت و گفت؛ علت آن خالی بودن مخازن سوخت در پایان دولت رئیسی بود و صنایع کشور خاموش
بوده است!
گفتم: ولی بر اساس گزارش‌های رسمی وزارت نیرو بیشترین انرژی تامین شده برای صنعت در ماه‌های گرم در یک دهه گذشته مربوط به سال‌های ۱۴۰۰ تا۱۴۰۳ یعنی دولت شهید رئیسی بوده است.
گفت: دولت سیزدهم ۸ هزار کارخانه تعطیل‌شده در دولت همسو با دولت کنونی را هم راه‌اندازی کرد. اسب زین‌شده را تحویل گرفته‌اند ولی به جای اینکه اعتراف کنند سوارکاری بلد نیستند، از اسب ایراد می‌گیرند!! 
گفتم: شخصی دورخیز کرد که با یک پرش سوار اسب شود، ولی زمین خورد. وقتی بلند شد دید یک عده دارند نگاهش می‌کنند، رو به جماعت کرد و گفت؛ از دورخیزم خوشتان آمد یا از پرشم؟ گفتند؛ از هوش اسب که جاخالی داد!